advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Liiga: TPS - Pelicans veikkausvihje 27-02-2019

Katso kertoimet vedonlyöntiin ja lyö vetoa kotimaisesta Liigasta! Keskiviikon kuumin Liiga-ottelu otellaan Turussa, kun aina räikeä Ville Nieminen ja Pelicans saapuu Lahdesta. Kuinka ottelussa käy?
Liiga: TPS - Pelicans
February 27,2019
06:30 PM

Kevät tulee ja Liigan runkosarja on aivan loppusuoralla, eikä seuroilla ole enää kuin alle kymmenen ottelua jäljellä. Kenellekään ei varmasti ole epäselvää, että mikä joukkue dominoi Liigan kärjessä ja on jo varmistanut pudotuspelipaikan laskennallisesti. Kärppien takana toisella sijalla on kuitenkin Aurajoen rannalta tuleva TPS, joka taistelee kiivaasti kotiedusta kolmantena olevaa Tapparaa vastaan. Keskiviikkoillan vastustaja Pelicans majailee viidennellä sijalla 12 pistettä TPS:n takana. Pirteät pelikaanit tarvitsevat pisteitä turkulaisten tapaan, joten keskiviikon ottelusta tulee mielenkiintoinen näytös.

Siirry Unibetille >> TÄSTÄ

Vedonlyöntiyhtiöt uskovat kotijoukkueen voittoon, kun Unibet tarjoaa 1.90-4.10-3.45 kertoimia. Kaikkien yhtiöiden kertoimet osoittavat samaa, joten myös NordicBet arjoaa 1.90-4.30-3.15 kertoimia. Onko TPS kertoimien mukainen ennakkosuosikki? Mitä jos keskittyisimme maalintekijöihin?

Siirry Nordicbetille >> TÄSTÄ

TPS ja Kaapo Kakko

U20-kultaleijona Kaapo Kakko on ollut viimeaikoina hurjassa vireessä, sillä hän on tehtaillut viiteen edelliseen otteluun kuusi maalia ja kaksi syöttöpistettä. 18-vuotias superlupaus maalasi uran ensimmäisen hattutempun Raumalla Lukkoa vastaan 16. helmikuuta. Nuorukaisen tehotilasto näyttää 37. pelatun ottelun jälkeen varsin maistuvaa 18+13=31, kun +-tilasto on plussan puolella neljän pisteen verran. Kakko on saanut pelata ykköskentässä sentterinään TPS:n sisäisen pistepörssin ykkönen Oula Palve sekä toisella laidalla Markus Nurmi ja meno on ollut sen mukaista. TPS:n ykkösketjun viiden edellisen ottelun tehot ovat huikeat 7+9 ja maaleista kuusi on juurikin Kakon lavasta.

Kapteeni Lauri Korpikoski palaa TPS kokoonpanoon, mutta vasta maaliskuussa.

Pelicans ja Juhamatti Aaltonen

Pelicansin tuorein vahvistus Juhamatti Aaltonen on palannut Liigaan! 33-vuotias Iissä syntynyt rightin laituri on ehtinyt pelata vasta neljä ottelua, mutta paluu on ollut odotuksien mukainen. Läpimurtonsa Pelicansin riveissä kaudella 2009-10 tehnyt kolminkertainen Suomen mestari ja 2011 maailmanmestari on tehnyt kolme maalia ja kaksi syöttöpistettä. Kauden Liiga-debyytissään JMA maalasi kaksi kertaa, kun Pelicans murskasi KooKoon kotonaan lukemin 9-4. Aaltonen istutettiin heti ykköskentän laidalle Hannes Björnisen ja Jesse Saarisen kanssa. Ykköskentän tehot olivat kyseissä ottelussa 3+7, joten Aaltonen piristi Pelicans lauman ykkösvitjaa odotetusti. Tosipelien lähestyessä Aaltosen tahti ei ainakaan hiivu!

Ville Nemo Niemisen taattua laatua tästä!

Pikafaktat ennen vetoja

  • Ottelu on joukkueiden kolmas kuluvalla kaudella
  • Pelicans on ollut parempi kahdesti maalierolla 9-5
  • TPS on voittanut kotonaan 6/6 edellistä
  • Pelicans on hävinnyt vieraissa 6/6 edellistä

Viimeisipiin faktoihin tukeutuen luotamme turkulaisten nappaavan voiton, mutta pirteä Pelicans voi yllättää, eikä kerroin ole tarpeeksi houkutteleva. Molempien joukkueiden kuumat ykköskentät jatkavat menoa ja takovat keskiviikkona pisteitä. Nordicbet tarjoaa Pelicansille Aaltosen osumasta 3.60, Björnisen 4,40 ja Saarisen 5.70. TPS:n puolelta Palve saa 2.60, Kakko 2.80 ja Nurmi 5.20. Kenelle sijoitat pelimerkkisi?

Vedonlyöntiyhtiöt uskovat kotijoukkueen voittoon, kun Unibet tarjoaa 1.90-4.10-3.45 kertoimia.

Aseta Vetosi