advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Liiga: TPS - Lukko veikkausvihje 06-03-2019

Katso kertoimet vedonlyöntiin ja lyö vetoa kotimaisesta Liigasta! Keskiviikkona otellaan länsirannikon derby, ku Rauman Lukko vierailee Turussa TPS:n vieraana. Kumpi vetää pidemmän korren?
Liiga: TPS - Pelicans
Maaliskuk 06,2019
06:30 PM

Aurinko paistaa ja kevät tekee tuloaan, kun Liigan runkosarjan toiseksi viimeinen viikko pärähtää käyntiin. Lauantaina Liigassa nähtiin Satakunnan derby, jossa kotijoukkue Porin Ässät oli Rauman Lukkoa parempi voittomaalikilpailun jälkeen 5-4 lukemin. Raumalaiset menettivät Satakunnan herruuden ja tulevatkin keskiviikon länsirannikon derbyyn varmasti päättäväisinä ja voiton himoisena. Myös kotijoukkue TPS:llä on allaan vierastappio, kun Kalpa nollasi heidät 2-0 lukemin lauantai-iltana Niiralan montussa. Ovatko molemmat seurat sisuuntuneet tappiosta, vai vaikuttaako takaiskut keskiviikon otteluun lähdettäessä?

Siirry Unibetille >> TÄSTÄ

Vedonlyöntiyhtiöt uskovat kotijoukkueen voittoon, kun Unibet tarjoaa 1.80-4.35-3.50 kertoimia. Kaikkien yhtiöiden kertoimet osoittavat samaa, joten myös LeoVegas tarjoaa 1.80-4.40-3.55 kertoimia. Onko TPS kertoimien mukainen ennakkosuosikki vai pistääkö Raumalaiset TPS:n lukkoon?

Siirry LeoVegastille >> TÄSTÄ


TPS saa Lauri Korpikosken takaisin!

Keskiviikkoiltaa on odotettu TPS:n leirissä kuin kuuta nousevaa, sillä hyökkääjä Lauri Korpikoski tekee kauan odotetun kotiinpaluun. TPS on tehnyt Liigassa ”vasta” seitsemänneksi eniten maaleja, vaikka he ovatkin sarjataulukon toisella sijalla. Kaapo Kakko, Zach Budish sekä Oula Palve ovat maalanneet odotetusti joukkueesta eniten, mutta välillä ollaan voitu puhua pienoisista maalinteko-ongelmistakin. On mielenkiintoista nähdä, että onko Korpikoskesta pelastamaan tilanne vai sotkeeko paluu kentällisiä juuri kriittiseen aikaan ennen pudotuspelejä?

TPS hävisi lauantaina Kalpalle Niiralassa lukemin 2-0. Ottelu oli vauhdikas, mutta TPS ei yltänyt parhaimpaansa. Tekeminen näytti hosumiselta eikä peliin löytynyt rentoutta. TPS otti myös todella paljon jäähyjä, jotka olivat omiaan tappamaan TPS:n menon. Toinen Kalpan osumista olikin ylivoimaosuma. TPS on toisella sijalla yhden pisteen Tapparasta edellä. TPS on pelannut yhden ottelun Tapparaa vähemmän, mutta turkulaiset antavat varmasti kaikkensa pitääksensä eron loppuun asti. Auttaako se keskiviikkona?

Sisuuntuiko Lukko Ässät tappiosta?

Myös Raumalla nähtiin lauantaina nopeatempoinen ja tunnerikas ottelu, kun Ässät nappasi Satakunnan herruuden itselleen. Lukon kakkosketju Justin Danforthin johdolla oli onnistua ensimmäisessä erässä jo kahteen kertaan maalinteossa, mutta molemmilla kerroilla kiekko jäi aivan maaliviivalle. Lukolla oli vaikea vaihe toisen erän loppupuolella, kun kotijoukkue Ässät teki kolme maalia neljään minuuttiin. Ässät oli voittomaalikilpailun jälkeen parempi, joka varmasti sisuunnutti Lukkomiehistöä. Riittääkö Raumalaisten sisu varastamaan pisteet Turusta keskiviikkona?

Pikafaktat ennen vetoja

  • Ottelu on joukkueiden viides kuluvalla kaudella
  • TPS voittanut kaksi edellistä vieraissa
  • Viimeisin jatkoaika on kaudelta 16-17
  • TPS on voittanut 4/5 keskinäistä kotona ollessaan

Turkulaiset ovat vahvempia keskiviikkoillan otteluun lähdettäessä ja he tulevat voittamaan ottelun Kakon ja palaavan Korpikosken osumilla. Korpikosken maalintekokertoimia kannattaa tarkastella mielenkiinnolla!

Vedonlyöntiyhtiöt uskovat kotijoukkueen voittoon, kun Unibet tarjoaa 1.80-4.35-3.50 kertoimia.

Aseta Vetosi