advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Liiga: TPS-Ässät veikkausvihje 26.01.2019

Katso kertoimet vedonlyöntiin ja lyö kotimaisesta Liigasta vetoa! Heikon putkensa katkaissut TPS saa vieraakseen sarjajumbo Ässät lauantaina.
Liiga: Ilves-Kärpät
Tammikuu 26,2019
06:30 PM

Sarjataulukon toisella sijalla tiukasti pysyneen TPS:n alkuvuoden heikkovire tiputti turkulaiset kolmanneksi. Tappara on tällä hetkellä edellä kuuden pisteen turvin. TPS onnistui 19.1 Jukureita vastaan pelatussa ottelussa katkaisemaan viiden ottelun tappioputkensa 4-1 kotivoitolla. TPS:n heikko viimeistely ja avainpelaajien poissaolot antavat tasoitusta sarjajumbo Ässille.

 

TPS ja Ässät kohtaavat perjantaina sekä nyt käsiteltävässä lauantain ottelussa. Ässät Liigan heikoin kotijoukkue 1 piste/peli keskiarvolla. Niin ikään TPS on kerännyt enemmän pisteitä vieraista, mutta mielestämme täyttä kotietua tämän tyyliselle b2b peleille ei oikein voi antaa.

 

Vihjeen kirjoittamishetkellä lauantain otteluun ei ole saatavilla kertoimia, mutta perjantaina Porissa pelattavaan otteluun Unibet tarjoaa 3.85-4.30-1.75 kertoimia. Myös Nordicbetin kertoimet 3.85-4.30-1.81 ennakoi perjantain otteluun TPS:n voittoa. On mielenkiintoista nähdä, kuinka kertoimet muuttuvat lauantaille, kun tiedämme perjantain keskinäisen ottelun tuloksen.

TPS katkaisi tappioputkensa

TPS tarvitsee kipeästi pisteitä tiputtuaan kolmannelle sijalle, sillä nyt takaa tulee huimassa vireessä oleva Lahden Pelicans. Pelicans on turkulaisia perässä ainoastaan yhden pisteen verran.

TPS:n viimeisin ottelu ennen Ässiä vastaan pelattavaa tuplapeliviikonloppua on kuusi päivää sitten pelattu Jukurit-ottelu, josta he klaarasivat 4-1 kotivoiton Ekeståhlin, Palven, Budishin ja Björkstrandin osumilla. Palve ja Budish pelaavat vahvasti, sillä he ovat TPS:n maalipörssin kakkos- ja kolmossijoilla.

TPS:n tappioputken suurin syypää oli heikko puolustus. He päästivät tappioputkensa aikana omiin peräti 3.60 maalia ottelua kohden. TPS:n puolustus on kuitenkin pääasiassa ollut toimivaa, josta kertoo se, että vaikka heikko jakso nosti päästettyjen maalienkeskiarvon lukemaan 2.40, niin silti TPS on neljänneksi vähiten maaleja päästänyt Liiga joukkue. TPS on varmasti panostanut puolustuksen toimivuuteen ennen Ässiä vastaan pelattavia otteluita.

Tuoreimpien tietojen mukaan Lauri Korpikoski on palaamassa TPS kokoonpanoon!

Sarjajumbo Ässät

Ässien kuluvan kauden kohtalo on kaikille jo selvä ja he itsekin ovat aloittaneet tyhjennysmyyntiä. Ässät ovat käytännössä jokaisella osa-alueella Liigan heikoin. Heikoin ylivoima, heikoin alivoima, vähiten tehtyjä maaleja, vähiten voittoja ja niin eteenpäin.

Ässät ovat hävinneet viimeisestä kymmenestä ottelusta kahdeksan maalierolla 17:29.

Niklas Appelgren on palaamassa sairastuvalta kumpaankin TPS:ää vastaan pelattavaan otteluun. Ässät.comin mukaan Ässien oma kasvatti ja Detroit Red Wingsin 7. kierroksen varaus Otto Kivenmäki nousee ykkösketjuun nuorten SM-Liigasta. Hurjassa vireessä nuorten SM-Liigassa luutinut Kivenmäki on otellut 17 ottelua myös Liigassa kuluvalla kaudella.

Pikafaktat ennen vetoja

  • Ennen perjantaita seurat ovat kohdanneet neljä kertaa
  • TPS on voittanut suoralla voitolla kaksi lukemin 1-4 ja 4-1
  • Ässät on voittanut kaksi jatkoille mennyttä 2-1 ja 1-2

Ottelusta tulee vähämaalinen ja TPS on perjantain tapaan ennakkosuosikki.

Vihjeen kirjoittamishetkellä lauantain otteluun ei ole saatavilla kertoimia, mutta perjantaina Porissa pelattavaan otteluun Unibet tarjoaa 3.85-4.30-1.75 kertoimia.

Aseta Vetosi