advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Liiga: Tappara - HPK veikkausvihje 09-04-2019

Katso kertoimet vedonlyöntiin ja lyö vetoa kotimaisen Liigan välieristä! Tampereen Tapparan ja Hämeenlinnan pallokerhon välinen välierätaisto on täydessä vauhdissa ja tiistaina pelataan sarjan kolmas ottelu Hakametsässä. Kumpi nappaa toisen kiinnityksen?
Liiga: Tappara - HPK
April 09,2019
05:30 PM

Liigan kauden 2018-19 pudotuspelit alkavat etenemään kohti huipennusta. Välierissä toisensa kohtaavat Kärpät ja HIFK sekä Tappara ja HPK. Kärpät johtaa ensin mainittua sarjaa otteluvoitoin 2-1, mutta nyt otamme tarkisteluun jälkimmäisen jossa tilanne on kutkuttavasti tasan 1-1. Kyseisen ottelusarjan osalta finaalipaikan metsästys jatkuu tiistaina ja voiton sarjasta saa tuttuun tapaan neljällä voitolla. Kumpi joukkue nappaa Hakametsän tiistai-illassa tärkeän kiinnityksen kohti sitä suurinta?

Siirry Nordicbetille >> TÄSTÄ

Vedonlyöntiyhtiöt jatkavat kertoimien suhteen siitä mihin edellisissä otteluissa on jääty ja kotijoukkueelle suodaan ennakkosuosikin asemat, kun Nordicbet tarjoaa 2.06-4.10-3.30 kertoimia. Jos uskot kotijoukkueen voittoon, niin kannattaa napata markkinoiden TOP-kerroin Unibetilta, kun he tarjoavat 2.15-3.80-3.00 kertoimia.

Siirry Unibetille >> TÄSTÄ

Rajattomasti suoratoistoa, nopea, luotettava
Vieraile nyt

Kestomenestyjä Tappara

Seitsemättä kertaa peräkkäin mitalipeleissä pelaava Tampereen Tappara on ollut viime kausien ajan yhdessä Kärppien kanssa todellinen vakikasvo Liigan tosipeleissä. Pudotuspelien alkaessa puolivälierissä Tappara eteni jatkoon voittamalla Lukon brutaalisti otteluvoitoin 4-0. Nyt vastassa on pari pykälää ylempänä Lukosta runkosarjansa päättänyt HPK, joka tuntuukin olevan kovempi vastus Tamperelaisille.

Ensimmäisessä ottelussa Tampereella nähtiin tarkkailevaa ja rauhallista kiekkoa, josta voiton nappasi Tappara tekemällä ainoastaan yhden maalin. HPK tasoitti puntit Rinkelimäellä loistavalla esityksellä kotiyleisön edessä. HPK oli selvästi löytänyt tunteen peliin ja tiistaina Tapparalla onkin edessään vielä entisestään vahvistunut HPK. Ottelun alkupuolella HPK:lla oli vaikeuksia lähtee omista Tapparan korkealta ja kovaa iskeneen karvauksen takia ja juuri tämä on Tapparan ase myös tiistai-illassa. Tapparalla riittää reilusti parannettavaa hyökkäyspäässä, kun oikeastaan kaikki lauantai-illan maalipaikat syntyivät HPK:n virheistä, eikä Tapparan oman pelaamisen ansiosta.

Pirteä HPK

Niin kuin koko ottelusarja, niin myös HPK:n peli oli lauantai-iltana reilusti nopeatempoisaa ja tuloshakuisempaa kuin sarjan ensimmäisessä kohtaamisessa. HPK puolusti erittäin tarkasti eikä päästänyt Tapparaa todellisille maalintekopaikoille ja sama jatkui johtoasemassa, kun HPK tylsistytti Tapparan kiri yritykset ennen kuin ne alkoivatkaan. Niin kuin edellä mainittu, niin alku oli HPK:lle vaikea Tapparan karvauksen vuoksi, mutta kolmannessa erässä HPK:n kiekkoralli sai Tapparan tipahtamaan kyydistä.

Tiistai-illaan otteluun lähdettäessä HPK:n pitää jatkaa yhtä tarkkaa puolustamista ja pirteää hyökkäyspeliä kuin Rinkelimäellä. Se on vain helpommin sanottu kuin tehty, sillä Tappara on varmasti teroittanut kirveensä ollen valmiina parhaimpaan kotiyleisönsä edessä.

Vedot

Uskomme Tapparan löytäneen keinot saada HPK:n kiekkoralli rauhoittumaan ja samalla keksineen kuinka murtaa hyvin toimiva HPK-puolustus. Tapparan kotivoiton kerroin 2.15 kelpaa peleille helposti. Maalintekijöistä kannattaa testailla Nikkilää, Innalaa, Kuuselaa ja Zaborskya.

Vedonlyöntiyhtiöt jatkavat kertoimien suhteen siitä mihin edellisissä otteluissa on jääty ja kotijoukkueelle suodaan ennakkosuosikin asemat, kun Nordicbet tarjoaa 2.06-4.10-3.30 kertoimia.

Aseta Vetosi