advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Liiga: Tappara - HIFK veikkausvihje 19.04.2019

Katso kertoimet vedonlyöntiin ja lyö vetoa kotimaisen Liigan pronssipelistä! Tampereen Tappara ja Helsingin IFK ottelevat kauden viimeisen ottelunsa pronssipelin muodossa perjantaina Hakametsässä. Kumpi joukkue on päässyt pettymyksen yli ja nappaa pronssin?
Liiga: Tappara - HIFK
April 19,2019
06:30 PM

Liigan semifinaaleissa nähtiin pienoinen yllätys, kun ennakkoon mestarisuosikkeihin lukeutunut Tappara taipui HPK:n käsittelyssä. HPK voitti tiistain kuudennen ja ratkaisevaksi jääneen ottelun maalein 4-3 ja rikkoi samalla Tapparan kuuden finaalikevään putken sarjan päättyessä 4-2 Hämeenlinnalaisille. Perjantain pronssiottelun vastustaja HIFK ei varmastikaan ole monen mielestä Tapparan kaltainen yllätys, sillä olihan Helsinkiläisillä semifinaaleissa vastassaan Liigan ehdoton dominaattori Kärpät. HIFK onnistui pistämään Kärpille hyvin kampoihin ja onnistui samalla todistamaan, että Kärpät on voitettavissa. Perjantain pronssiotteluun lähdettäessä on mielenkiintoista nähdä, että kumpi seuroista on pystynyt nielaisemaan pettymyksen ja on valmis taistelemaan viimeisestä tarjolla olevasta mitalista.

Siirry Nordicbetille >> TÄSTÄ

Vedonlyöntiyhtiöt ovat kotijoukkue Tapparan kannalla Nordicbetin tarjottaessa markkinoiden parasta kotikerrointa 2.10-4.10-3.15. Rizk jää kotikertoimen kanssa selvästi toiseksi, mutta vieraisiin uskovien kannattaa pistää pelimerkit 1.95-4.25-3.25 kertoimille.

Siirry Rizkille  >> TÄSTÄ

Rajattomasti suoratoistoa, nopea, luotettava
Vieraile nyt

Tapparan putki katkesi

On selvää, että minkä tahansa joukkueen leirissä oltaisiin pettyneitä hävityn semifinaalisarjan päätteeksi, mutta etenkin Tapparan kohdalla tilanne aiheuttaa tuskastuneita huokauksia. Ennakkoon HPK:lla ei pitänyt olla mitään saumaa jatkoon, mutta niin vain Hämeenlinnalaiset yllättivät Tapparan hieman kuin housut nilkoissa. Koko sarjan ajan Tappara oli vastaanottajan roolissa, sillä he johtivat HPK:ta ainoastaan 20 minuutin ajan. Muuten he olivat kokoajan takaatulevana joukkueena yrittämässä tasoitusta.

Tappara on kiistatta yksi Suomen parhaimmista tappioasemassa tasoitukseen kykenevistä joukkueista, josta kertoo myös maanantai-illan kolme tasoitusosumaa vaikka joukkueelta hylättiin videotarkistuksien jälkeen peräti kaksi osumaa. Tasoitusosumat ei voittoon riittäneet ja valmennukselta kuultiin ottelun jälkeen tiukkaa tylytystä tuomarien suuntaan niin jäähyjen kuin hylättyjenkin osumien tiimoilta.

HIFK kolmanteen peräkkäiseen pronssipeliin

Pronssipelit ovat HIFK:ille tuttuja kahden edelliskauden myötä, kun molemmat ovat päättyneet pronssipeliin. Jälleen Helsinkiläiset joutuivat pettymään ja taistelemaan ainoastaan kolmannesta sijasta. Kärppien ja HIFK:in semifinaalisarja oli tasaista vääntöä ja HIFK sai Kärppälauman todella ahtaalle useaan otteeseen. Pitkä paras seitsemästä sarja oli kuitenkin liikaa ja Kärpät onnistui etenemään jatkoon otteluvoitoin 4-2.

Kolmessa ensimmäisessä ottelussa HIFK oli Kärppiä fyysisempi joukkue ja onnistui tätä kautta vaikuttamaan Kärppien pelinopeuteen ja pakotti heidät pois mukavuusalueeltaan. Juurikin tämä mojoviin taklauksiin perustuva puolustuspeli saattaa olla toimiva ase myös Tapparaa vastaan perjantain pronssipelissä.

Mitä vetolapulle?

HIFK sentteri Anton Lundell siirtyi vahvistamaan pikkuleijonia, joten hän ei pelaa pronssiottelussa. Tämä syö nopeutta Helsinkiläisten keskilinjalta joka saa meidät kallistumaan hieman kotijoukkueen puoleen. Parhaan valuen löydämme kuitenkin yli 5.5. maalia vedosta, jolle Unibet tarjoaa kerrointa 2.25.

Vedonlyöntiyhtiöt ovat kotijoukkue Tapparan kannalla Nordicbetin tarjottaessa markkinoiden parasta kotikerrointa 2.10-4.10-3.15

Aseta Vetosi