advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Liiga: Tappara- HIFK veikkausvihje 12-03-2019

Katso kertoimet vedonlyöntiin ja lyö vetoa kotimaisesta Liigasta! Helsingin IFK saapuu tiistaina Tapparan vieraaksi Hakametsään. Kumpi vetää runkosarjan toiseksi viimeisessä ottelussa pidemmän korren?
Liiga: Tappara- HIFK
Maaliskuk 12,2019
06:30 PM

Jokaisella Liiga joukkueella HPK:ta ja JYP:iä lukuunottamatta on jäljellä kaksi runkosarjaottelua ja panokset ovat useilla seuroilla erittäin kovat. Tiistai-illan kotijoukkue Tappara on varmistanut Kärppien tapaan suoran välieräpaikan, kun HIFK joutuu taistelemaan paikasta viimeiseen asti. Tällä hetkellä HIFK on viivan paremmalla puolella, mutta takana niskaan hengittävä Lukko on ainoataan kahden pisteen päässä. Ennakkoon tarkasteltuna Lukolla on suuremmat mahdollisuudet napata täydet pisteet kahdesta viimeisestä ottelusta, kun vastaan tulee vielä Jukurit ja Ilves. Täten he menisivät HIFK:in ohi, jossei HIFK nappaa pisteitä Tampereelta. HIFK pelaa runkosarjan viimeisen ottelunsa torstaina kotona Ässiä vastaan.

Siirry Unibetille >> TÄSTÄ

Vedonlyöntiyhtiöiden kertoimet ennustavat kotijoukkue Tapparan voittoa, kun Unibet tarjoaa 1.95-4.25-3.25 kertoimia. Betsafe tarjoaa täsmälleen samoja 1.95-4.25-3.25 kertoimia. Onko Tappara tiistain ottelussa kertoimien mukainen suosikki vai nappaako HIFK tarvittavat pisteet?

Siirry Betsafille >> TÄSTÄ

Rajattomasti suoratoistoa, nopea, luotettava
Vieraile nyt

Kotijoukkue Tappara ei ole antanut parastaan

Tappara otti perjantaina kolmannen peräkkäisen voittonsa kaatamalla KooKoon vieraissa lukemin 2-4, mutta jäällä ei silti nähty tuttua Tapparaa vaan peli oli väkinäisen näköistä. Aikaisemmilla kausilla, kun Jukka ”Kultatukka” Rautakorpi on ollut joukkueen peräsimessä, niin on puhuttu liian raskaista treenijaksoista ennen pudotuspelien alkua. Onko joukkueella jälleen kovat treenit pohjalla ja tekeminen alkaa painamaan varsinkin nyt, kun todellista panosta ei enää ole, vaan pudotuspelipaikka on varma?

Ennakkoon ylijuoksuksi ajateltu Ässät-ottelu olikin Tapparalle yllättävän vaikea, sillä Ässät taisteli lähes suomisarjamiehistöllä ja Tappara voitti ottelun yhden maalin erolla 4-3. Ässille tutut Tomas Zaborsky, Kristian Kuusela ja Niko Ojamäki pitivät kuitenkin huolen, että kotijoukkue nappasi voiton.

HIFK sytyttää Tamperelaiset aina

Kuten edellä mainittu, niin vierasjoukkue HIFK tarvitsee kipeästi pisteitä ja motivaatioetu meneekin selvästi Helsinkiläisille. Tilastoja tarkastellessa huomaamme kiperän faktan, kun HIFK on päästänyt kolmessa edellisessä ottelussa omiin peräti 13 maalia. HIFK petrasi kuitenkin hyvin lauantain voitokkaaseen TPS-otteluun ja he pitivät Tepsin kahdessa maalissa. HIFK:in perisynti eli jäähyily oli myös paremmalla tasolla, eikä TPS päässyt rokottamaan kertaakaan ylivoimalla. Ero edellisiin otteluihin oli huomattava puolustuspäässä ja kamppailutahdossa.

Pikafaktat ennen vetoja

  • HIFK ollut kauden kolmessa keskinäisessä parempi maalierolla 10-5
  • HIFK:in vieraillessa Hakametsässä Tappara ollut parempi 8/10 ottelussa
  • HIFK:in yli- ja alivoima on Tapparan vastaavia parempia

HIFK ryöstää pisteet raskasjalkaiselta Tapparalta paremman erikoistilannepelaamisen ja motivaatioedun myötä. Suoran voiton kerroin 3.25 riittää helposti testattavaksi. Jatkoaika ML voitonkerroin turvallisempi vaihtoehto tiistai-illan lappuihin.

Vedonlyöntiyhtiöiden kertoimet ennustavat kotijoukkue Tapparan voittoa, kun Unibet tarjoaa 1.95-4.25-3.25 kertoimia.

Aseta Vetosi