advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Liiga: Pelicans- HIFK veikkausvihje 21-03-2019

Katso kertoimet vedonlyöntiin ja lyö vetoa kotimaisen Liigan pudotuspeleistä! Lahden Pelicans ja Helsingin IFK polkaisevat pudotuspelit omalta osaltaan käyntiin torstaina. Kumpi nappaa ensimmäisen kiinnityksen?
Liiga: Pelicans- HIFK
Maaliskuk 21,2019
01:00 PM

Liigan 2018-19 kauden pudotuspelit ovat nyt polkaistu käyntiin ja Lukko-JYP sekä Ilves-SaiPa taistelevat niin sanotuissa säälipleijareissa, kun muut joukkueet ottavat ansaittua lepoa. Puolivälieräparit kohtaavat ensimmäisen kerran torstaina, kun Pelicans saa vieraakseen HIFK:n ja TPS kohtaa HPK:n. Tappara kohtaa säälipleijareiden runkosarjan mukaan parhaimman jatkoon menijän ja Kärpät niin ikään heikoimman jatkoon pääsijän. Ennakkoon etenkin käsittelyssämme oleva puolivälieräpari Pelicans-HIFK vaikuttaa erittäin tasaiselta ja sarjasta tulee mielenkiintoinen.

Siirry Unibetille >> TÄSTÄ

Kuntopuntarin ja muut runkosarjan tilastot saa heittää romukoppaan, sillä nyt alkavat tosiepelit ovat aivan oma maailmansa. Vedonlyöntiöyhtiöt Unibet sekä Rizk tarjoavat otteluun 1.95-4.20-3.20 kertoimia, joiden mukaan Pelicans on ennakkosuosikki kotonaan. Kumman uskot nappaavan ensimmäisen ja tärkeän kiinnityksen?

Siirry Rizkille >> TÄSTÄ

Rajattomasti suoratoistoa, nopea, luotettava
Vieraile nyt

Pelicans liitää

Ennen kauden alkua ei oikein tiedetty, että mitä Lahden Pelicansilta voi odottaa. Suurimpana muutoksena oli Petri Matikaisen kolmen vuoden valmennusprojektin päättyminen ja Ville Niemisen astuminen johtoon. Seuran rosterikin koki todella suuria muutoksia ja päällimmäiset ajatukset oli monella, että tämä kausi ei voi mennä hyvin. Ja mitä vielä? Nemo Nieminen johdatti pelikaanit runkosarjan kolmanneksi ainoastaan neljän pisteen päähän Tapparasta napaten suoran puolivälieräpaikan.

Pelicans päätti kaikkien aikojen parhaimman runkosarjansa ehkä kuluvan kauden parhaimmalla ottelulla tiputtaen Sportin kesälomille lukemin 5-1. Lahtelaiset ratkaisivat ottelun käytännössä jo ensimmäisillä minuuteilla Jesse Mankinen ja Severi Lahtinen maalasivat ottelun 2-0 tilanteeseen. Pelicans pystyi estämään Sportin todellisen loppukirin tiukalla puolustuspelillä sekä jatkamalla tuttua agressiivista hyökkäystä. Juurikin tuota tuttua Pelicans röyhkeyttä tarvitaan myös HIFK:iä vastaan. Pelicansin ylivoima oli runkosarjan parasta lukemin 23,74 joten kolmanneksi parhaan HIFK (83,77%)  alivoiman pitää toimia etenkin Lahdessa, sillä Pelicans on ollut kotonaan pelottavan vahva läpikauden.

HIFK taisteli kutossijalle

HIFK pelasi heikon syyskauden ja he vaihtoivat jopa päävalmentajaa kesken kauden, kun Ari-Pekka Selin sai väistyä Jarno Pikkaraisen tieltä. Pikkarainen onnistui saamaan joukkuueseen kaivattua pelikuria ja voittoja alkoi tulemaan hieman tasaisempaan tahtiin. Varmuuden myötä he saavuttivat viimehetkillä kuudennen sijan varmistaen suoran puolivälieräpaikan. Nyt vastassa on kuitenkin Pelicans joka omaa röyhkeämmän ja jalkavamman hyökkäyksen, joten pitääkö HIFK:in palauttaa peliinsä tietty kurittomuus? Kuinka playoff-keltanokka Pikkarainen onnistuu valjastamaan joukkonsa tosipeleihin lähdettäessä?

HIFK:n ykkäsvahti Atte Engren ei yllä tilastoissa Liigan kärkikastiin, kun Pelicansin Juho Olkinuora sekä Jakub Skarek ovat molemmat ylempänä listalla. Engren pelasi viimekauden playoffeissa kaksi ottelua 89,06 torjuntaprosentilla päästäen seitsemän maalia. HIFK:n Markus Ruusun tilastot eivät ole imartelevia, joten HIFK:illä tulee olemaan suuria ongelmia maalivahtiosastolla pudotuspeleissä, niin mahdollisesti myöhemmin, kuin heti Pelicans sarjassa.

VEDOT:

Uskomme Pelicansin jatkavan vahvoja ja ennakkoluulottomia otteita kotonaan kaataen HIFK:n ensimmäisessä ottelussa. Unibet tarjoaa jatkoon pääsystä Pelicansille 1.62 ja HIFK:lle 2.30 kerrointa.  Pelicans voittaa sarjan 4-2 (5.75) tai 4-1 (4.90) kertoimet maistuvat myös.

 

Vedonlyöntiöyhtiöt Unibet sekä Rizk tarjoavat otteluun 1.95-4.20-3.20 kertoimia, joiden mukaan Pelicans on ennakkosuosikki kotonaan.

Aseta Vetosi