advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Liiga: Kärpät – Tappara veikkausvihje 12-02-2019

Katso kertoimet vedonlyöntiin ja lyö vetoa kotimaisesta Liigasta! Liigaa dominoiva Oulun Kärpät saa vieraakseen Oulun Energia Areenalle toisena olevan Tampereen Tapparan. Luvassa on siis todellinen titaanien taisto.
Liiga: Kärpät – Tappara
February 12,2019
06:30 PM

Liigan Hallitseva mestari Oulun Kärpät johtaa Liigan runkosarjaa huimalla 23 pisteellä, kun heillä on yhteensä 109 pistettä. Heillä on ylivoimaisesti eniten suoria voittoja, mutta tiukasti perässä tulee tiistai-illan vierasjoukkue Tappara, joka jakaa sarjataulukon toisen sijan yhdessä TPS:n kanssa. Kärppien maali-, ja voitto sekä tappioerot ovat aivan omaa luokkaansa kaikkiin muihin verrattuna. Vaikka mielenkiinto runkosarjavoittajasta on jo aikoja sitten mennyt ohi, niin on silti mielenkiintoista seurata kärkiseurojen kahointia ja etenkin Kärppien ennätysten murskaamista. Onko Tapparasta haastamaan Oululaisia tiistaina?

Vedonlyöntiyhtiöt uskovat kotijoukkueen voittoon, kun esimerkiksi Unibet tarjoaa 1.67-4.35-4.30 kertoimia. Kaikkien yhtiöiden kertoimet osoittavat samaa, joten myös 888sport tarjoaa 1.64-4.50-4.30 kertoimia. Onko Tapparan kerroin mielestäsi pelattava?

 

Kotijoukkue Kärpät murskaa ennätyksiä

Hallitsevalla mestarilla ei näytä olevan mestaruuskrapulaa, vaan he dominoivat Liigassa lähes joka osa-alueella. Vaikka Oululaiset lopettaisivat runkosarjan nyt kesken, niin todella suurella todennäköisyydellä he lähtisivät kuuden viikon päästä alkaviin pudotuspeleihin sarjataulukon ykkösenä. Tämän hetkisellä tahdilla he rikkovat useita ennätyksiä, kuten yhden kauden voittojen määrän. Jypin tekemän ennätyksen rikkomiseen tarvittaisiin enää kahdeksan voittoa, mutta on mielenkiintoista nähdä alkaako Kärpät himmaamaan tahtia pudotuspeleihin ennakoiden, vai tavoitteleeko he ennätystä? Kärpät on rikkomassa myös omissa nimissä olevan piste-ennätyksen joka on 131 ja tällä tahdilla he pääsevät 136 pisteeseen.

Tiistai-iltana nähdään jälleen Liigan parasta puolustuspelaamista, josta on myös syntymässä ennätys. Tämän hetkisellä päästettyjen maalien keskiarvolla 1.51 Kärpät päästävät yhteensä  91 maalia, joka sivuaisi kaikkien aikojen ennätystä. Tapparalla on tiistaina kova työ ohittaa tilastoiden valossa Liigan paras maalivahtikaksikko, kun Veini Vehviläinen ja Jussi Rynnäs dominoi parhailla torjuntaprosenteilla, päästettyjen maalien keskiarvossa, sekä voittoprosenteissa. Maalivahtietu on siis  Kärppien puolella tiistaina Oulussa. Mielestämme käynnissä oleva EHT-turnaus ei vaikuta Kärppien kokoonpanoon ratkaisevasti.

 

Tapparalla tiukka taisto toisesta sijasta

Vierasjoukkue Tappara on pelannut koko kauden ajan pirteämmin vieraskaukaloissa kuin kotonaan Hakametsässä. Tiistain otteluun lähdettäessä Tappara on voittanut viidestä edellisestä vierasottelusta neljä maalierolla 21:16. Tapparan otteet viime otteluissa ovat kuitenkin heitelleet, sillä välillä tulee isonumeroisia voittoja, mutta vastapainoksi suurinumerosia tappioita, kuten viimeisin vierasottelu, jossa Pelicans oli parempi lukemin 7-1.

Tapparalta löytyy maalintekovoimaa Kärppien tapaan, vaikka Niko Ojamäki onkin Leijonien matkassa. Tapparan ja Kärppien ylivoimaprosentti heittää ainoastaan 00.06 prosenttiyksikön verran, mutta alivoimalla Tappara voi olla helisemässä tiistain ottelussa. Tuore puolustajahankinta Teemu Suhonen tuo Tapparan ylivoimaan laukaisupelotetta, mutta hän on jykevä myös alivoimalla. Tämä tuore hankinta saattaa kallistaa erikoistilanteet tiistaina Tapparan voitoksi. Sairastuvalta palanneella Jere Karjalaisella on varmasti nälkää.

 

Pikafaktat ennen vetoja

  • Ottelu on joukkueiden kolmas kuluvalla kaudella
  • Kärpät on voittanut kaksi maalierolla 10:5
  • Vierasjoukkue on voittanut viisi edellistä ottelua

Viimeisimpään faktaan tukeutuen luotamme Tapparan jatkavan keskinäisten otteluiden vierastaikaa ja nappaavan tästä voiton. Suoran voiton kerroin on maistuva, mutta tässä ottelussa on tasapelin vaara, joten jatkoaika ML on turvallisempi vaihtoehto. Mielenkiintoisia maalintekijä hakuja on tuoreiden vahvistuksien Olli Jokisen ja Teemu Suhosen osumat.

 

 

Vedonlyöntiyhtiöt uskovat kotijoukkueen voittoon, kun esimerkiksi Unibet tarjoaa 1.67-4.35-4.30 kertoimia.

Aseta Vetosi