advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Liigan finaalit: Kärpät - HPK klo: 18:30 ma 29.04.2019

Katso kertoimet vedonlyöntiin ja lyö vetoa kotimaisen Liigan finaaleista! Kotoisen Liigan finaaleissa alkaa jännitys tiivistymään, kun viidenteen otteluun lähdetään tasatilanteessa 2-2. Molemmat ovat onnistuneet voittamaan kerran kotonaan ja kerran vieraissa. Miten käy maanantaina Oulussa?
At 7/5 a €10 bet would return €24
Liiga: Kärpät - HPK
April 29,2019
06:30 PM

Liiga-kevät alkaa olemaan loppusuoralla, kun finaaleitakin on jäljellä enää maksimissaan kolme kappaletta ja mestari selviää tällä viikolla. Käsissämme on huikea finaalisarja, jossa runkosarjan ylivoimainen voittaja puolustaa mestaruuttaan nälkäisiä Hämeenlinnalaisia vastaan. HPK:n ja Kärppien välinen finaalisarja on tasatilanteessa 2-2 viidenteen otteluun lähdettäessä.

Siirry Nordicbetille >> TÄSTÄ

Finaalisarjan aikana vedonlyöntiyhtiöt ovat antaneet kotijoukkueelle suosikin viitan jokaisessa ottelussa ja sama toistuu myös maanantaina Oulussa. Kotijoukkue Kärpille parasta kerrointa tarjoaa Mr Green kertoimilla 1.98-3.90-3.40, mutta jos uskot vieraisiin niin nappaa ehdottomasti markkinoiden paras HPK kerroin Nordicbetiltä kertoimilla 1.95-3.70-4.00! Jos uskot HPK:n voittavan mestaruuden, niin vedolyöntiyhtiö Rizkiltä saa tähän kerrointa 2.40, kun Kärpille tarjotaan 1.50.

Siirry Rizkille  >> TÄSTÄ

Rajattomasti suoratoistoa, nopea, luotettava
Vieraile nyt

Kärpät riisti kotiedun takaisin lauantaina

Finaalisarja meni mielenkiintoiseksi, kun HPK kävi ryöstöretkellä Raksilassa jättäen Kärpät nollille lukemin 0-3. Lauantain neljännessä ottelussa kotietu palasi kuitenkin hallitsevalle mestarille Kärppien voittaessa Rinkelimäen Ritari-areenalla lukemin 2-4. HPK oli ottelussa paremmalla jalalla etenkin ottelun alussa, kun he saivat salama-alun ja Valtteri Puustinen iski maalin ajassa 4.19. Tilanteessa Puustinen nousi tyhjälle maalille suoraan Kärppä-vahti Vehviläisen eteen tuoden Kärppien oman alueen ongelmat hyvin katsojien silmille. Maalin jälkeen ote pysyi HPK:lla ja Kärpillä oli suuria ongelmia päästä hyökkäyksiin. Kokoonpanoon palannut Oskar Osala onnistui tasoittamaan ottelun ensimmäisen erän lopulla, mutta sama meno jatkui heti toisen erän alussa, kun pelin päällä ollut HPK teki maalin vain 46 sekunnin pelin jälkeen.

Kiekkojumalat eivät olleet HPK:lle suotuisat, sillä vaikka he olivat pelin päällä ja kaksi kertaa johdossa, niin Kärpät onnistui tasoittamaan ottelun jälleen kuin varkaista. Kärpät tasoitti sarjan, mutta parempia he eivät olleet. Lauantain taso ei riitä maanantaina Oulussa nälkäisiä Hämeenlinnalaisia vastaan.

Mitä vetolapuille?

Mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa, joten on selvää, että 2-2 tilanteessa jokainen ottelu on elintärkeä tavoitellessa sitä kirkkainta. HPK:n on pakko voittaa vielä kerran Oulussa ja se on tehtävä nyt maanantaina. Kärppien voittaessa ja mahdolliseen seiskapeliin mentäessä Oulu saattaa olla liian suuri pala haukattavaksi Hämeenlinnalaisille. HPK nappaa maanantaina toisen ryöstönsä ja sarja menee kutkuttavan tiukaksi. Alle 5 maalia ja HPK voitto on vedonlyöjien silmin maistuva yhtälö.

 

 

Jos uskot HPK:n voittavan mestaruuden, niin vedolyöntiyhtiö Rizkiltä saa tähän kerrointa 2.40, kun Kärpille tarjotaan 1.50.

Aseta Vetosi