advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Liiga: Ilves-Kärpät veikkausvihje 17.01.2019

Katso kertoimet vedonlyöntiin ja lyö kotimaisesta Liigasta vetoa! Oulun Kärpät vierailevat Tampereen Ilveksen kotiluolassa torstaina kello 18.30 alkavassa ottelussa.
Liiga: Ilves-Kärpät
Tammikuu 17,2019
06:30 PM

Kotijoukkue Tampereen ilves pistetään todelliseen testiin torstain Liiga kierroksella, kun vastaan asettuu koko kautta dominoinut Oulun Kärpät. Kärppien ja Ilveksen piste-ero on noin kolmekymmentä pistettä, joka kertoo tasoerosta sekä toisen joukkueen tasaisen vahvasta suorittamisesta. Kärpät saa otteluun lepoedun, sillä Ilves pelaa keskiviikkona vieraissa Turkulaisia vastaan, kun Kärppien Lukkoa vastaan käydystä lauantain ottelusta on vierähtänyt jo tovi.

Ilveksen kotietu antaa pienoista tasoitusta, mutta Kärpät omaa todella paljon enemmän luisteluvoimaa tällä hetkellä kuin Ilveslauma.

Vedonlyöntiyhtiö Unibetin kertoimet (3.60-4.35-1.83) ennakoivat kotijoukkueelle hikistä iltaa. Myös suosittu vedonlyöntiyhtiö Mr Green tarjoaa samaa kertovia kertoimia (3.65-4.42-1.83). Kumpaan sinä uskot?

Ilveslauma taistelee

Ilves käy kovaa taistelua pudotuspelien välieräpaikasta. Tiistaina Ilves jakoi yhdeksännen sijan tasapisteissä olevan Saipan kanssa 58 pisteellä. Takana tiukasti niskaan hengittävä yhden pelin enemmän pelannut HPK on vain kolmen pisteen päässä Ilveksestä, joka antaa kotijoukkueelle varmasti motivaatiota torstai-illan otteluun lähdettäessä.

Tilastoja tarkastellessa huomaa selvästi kuinka Ilveksen hyökkäyksestä puuttuu tasaisuus. Ketjujen tehot ovat sekä vaihdelleet, että ailahdelleet erittäin paljon. Mielenkiintoinen huomio on se, että Ilves on maalannut samalla keskiarvolla kuin rakas paikallisvastustajansa Tappara, kun molempien tehtyjen maalien keskiarvo näyttää lukemaa 2.85. Silti Tappara on kuusi sijaa ylempänä.

Ilveksen erikoistilannepelaaminen on sarjan pohjakastia, sillä alivoimaprosentti 15.65 on toiseksi heikoin. Ylivoima niin ikään sarjan heikointa 75 prosentin toimivuudella.

Ilveslaumalla ei ole torstain ottelussa varaa ottaa jäähyjä, mutta se voi olla liikaa pyydetty. Ilves on nimittäin ottanut sarjan kolmanneksi eniten jäähyjä.

Kärpät dominoi

Viime kauden mestarijoukkue Kärpät ovat jatkaneet siitä mihin viime kaudella jäivät. Kärpät voitti viime kauden runkosarjan 11 pisteellä TPS:n jäädessä toiseksi ja Tapparan 13 pisteen päähän kolmanneksi. Mielenkiintoinen huomio on se, että tämän hetken runkosarjan järjestys näyttää aivan samalta. Tapparan ja TPS:n ollessa tasapisteissä Kärpät johtaa heitä 17 pisteellä.

Kärppien tämän hetken ylivoimaprosentti ei yllä kärkisijoille, mutta Kärppiä parempaa alivoimatyöskentelyä ei prosenttien valossa Liigassa tällä hetkellä ole. Oululaiset ovat tehneet eniten maaleja (131) ja päästäneet vähiten (60) joka on huikea suoritus. Maaliero on uskomaton +71! Liigan maalipörssin kakkonen on Kärppien Ville Leskinen 18. osumalla. Kärppien viimeisimmät vierasottelut eivät ole kulkeneet odotetulla tavalla, sillä viidestä on tullut ainoastaan yksi voitto. Torstai illan ottelu on kuitenkin oiva paikka muuttaa vierasotteluiden kurssia ennen tosipelejä.

Pikafaktat ennen vetoja

  • Ottelu on joukkueiden kolmas tällä kaudella
  • Kärpät on voittanut kaikki kolme maalierolla 5-2
  • Ilves on voittanut viimeksi 3.12.2016

Kärpät tulee voittamaan ottelun, mutta kuinka suuresti?

 

Vedonlyöntiyhtiö Unibetin kertoimet (3.60-4.35-1.83) ennakoivat kotijoukkueelle hikistä iltaa.

Aseta Vetosi