advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Liigan finaalit: HPK -Kärpät klo. 18:30 ti 23.04.2019

Katso kertoimet vedonlyöntiin ja lyö vetoa kotimaisen Liigan finaaleista! Kotoisen Liigan finaaleissa on edessä tärkeä toinen ottelu. Ensimmäisessä ottelussa Kärpät nappasi voiton kotonaan, mutta kumpi ottaa seuraavan kiinnityksen?
Liiga: Tappara - HIFK
April 23,2019
06:30 PM

Liiga kevään huipennus alkaa lähestymään, kun finaalisarjassa pelataan jo toinen ottelu. Perjantaina oteltiin pronssimitalista Tapparan ja HIFK:n välillä ja Tamperelaiset päättivät kautensa voittoon. Nyt jäljellä on kuitenkin vain kaksi parasta joukkuetta ja tavoitteita ainoastaan yksi: Voittaa enemmän otteluita kuin toinen ja napata Suomen mestaruus!

Siirry Nordicbetille >> TÄSTÄ

Ensimmäisessä ottelussa vedonlyöntiyhtiöt uskoivat Kärppien voittoon selvällä kerroinerolla, mutta nyt tilanne on tasaisempi. Kotijoukkue HPK:hon uskovien kannattaa asettaa pelimerkkinsä Nordicbetille heidän tarjotessa 2.60-3.90-2.55 kertoimia. Vierasjoukkue Kärppiin luottavien on fiksumpaa pelata Rizkille kertoimilla 2.45-3.75-2.60. Tasapelille ehdottomasti parasta tarjoaa Nordicbet sekä Unibet 3.90 kertoimilla.

Siirry Rizkille  >> TÄSTÄ

Rajattomasti suoratoistoa, nopea, luotettava
Vieraile nyt

Ensimmäinen ottelu helposti Kärpille. Vai menikö?

Jos olet katsonut ensimmäisestä finaaliottelusta ainoastaan tuloksen, niin et ole perillä ihan koko totuudesta. 4-1 lopputilanne imartelee Kärppiä aivan liikaa, sillä ottelua pelattiin 2-1 lukemissa aina 58 peliminuutille asti. Tämän jälkeen Kärppien Lasse Kukkonen ja Ville Leskinen onnistuivat iskemään kaksi kertaa tyhjiin ja varmistamaan ensimmäisen kiinnityksen. Vielä kun huomioi sen, että ottelua pelattiin 1-1 tilanteessa kolmannen erän puoleen väliin asti, jolloin Michal Kristof onnistui tekemään 2-1 voittomaalin, niin ottelu oli todella tasainen. HPK pääsi laukaisupaikoille toista erää lukuun ottamatta samaan tahtiin kuin Kärpät ja lopussa tilastot osoittivat 21-16 Oululaisten eduksi.

HPK todella kovassa vedossa kotonaan

Kaksi suurseuraa TPS:n ja Tapparan rannalle ruikuttumaan jättänyt Hämeenlinnalaislauma on pelannut pudotuspeleissä mahtavasti etenkin kotonaan. HPK pelasi pudotuspelien ensimmäisen kotiottelun puolivälieräsarjassa TPS:ää vastaan 23.3 voittaen Turkulaiset 5-3. Tämän jälkeen kotona ei ole tullut yhtään tappiota viidestä ottelusta. Neljä suoraa voittoa ja yksi jatkoaikavoitto maalierolla 15:9 kertoo Rinkelimäen Ritari-Areenan huimasta kotihuumasta!

Mitä vetolapuille?

Edessä on todella iso ottelu etenkin HPK:n osalta, sillä heidän pitäisi voittaa jokainen kotiottelu ja kerran myös Raksilassa saavuttaakseen Suomen mestaruus. Kärpillä vierasvoitto painetta ei ole, sillä heille riittää se, että he voittavat kaikki kotiottelunsa. Tässä on HPK:n sauma jatkaa huimaa kotivirettä ja voittaa Kärpät jatkamalla lauantaina nähtyä ennakkoluulotonta ja itsevarmaa omaa pelaamista kertoimella 2.60. Kärpät ovat muuttaneet peliään runkosarjasta ja HPK:lla on saumat jopa mestaruuteen. Uskallatko napata Nordicbetin tarjoaman HPK:n mestaruuskertoimen 4.20? Vai olisiko seitsemään peliin venymisestä tarjottava 3.45 kerroin maistuvampi?

Kotijoukkue HPK:hon uskovien kannattaa asettaa pelimerkkinsä Nordicbetille heidän tarjotessa 2.60-3.90-2.55 kertoimia

Aseta Vetosi