advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Liigan finaalit: HPK - Kärpät klo: 18:30 to 02.05.2019

Katso kertoimet vedonlyöntiin ja lyö vetoa kotimaisen Liigan finaaleista! Kutkuttavan jännittävää finaalisarjaa jatketaan torstaina Hämeenlinnassa, kun Kärpillä on ensimmäinen paikka katkaista sarja ja voittaa himoittu Suomen mestaruus. Juhliiko Kärppälauma Hämeenlinnassa vai onnistuuko kotijoukkue HPK viemään sarjan Ouluun ja seiskapeliin?
At 147/100 a €10 bet would return €25
Liiga: HPK - Kärpät
May 02,2019
06:30 PM

Vedonlyöntiyhtiöt uskovat siihen, että kotijoukkue HPK onnistuu voittamaan ottelun varsinaisella peliajalla vieden sarjan seiskapeliin.

Siirry Coolbetille >> TÄSTÄ

Markkinoiden parhainta kotikerrointa tarjoaa Coolbet kertoimilla 2.47-3.75-2.80. Myös vieraisiin uskovien kannattaa pistää vedot samalle yhtiölle, sillä Coolbet tarjoaa silläkin osastolla parhainta kerrointa. Jos uskot jännittävän finaalisarjan kuudennen ottelunkin menevän jännittävimmän kaavan kautta ja etenevän jatkoajalle, niin Nordicbet tarjoaa tälle vaihtoehdolle parasta tasurikerrointa 2.45-3.85-2.75 kerrointen muodossa.

Siirry Nordicbetille  >> TÄSTÄ

Kärpät voiton päässä suomen mestaruudesta

Kärpät voitti maanantain ottelun kotihallissaan Raksilassa nollaten HPK:n lukemin 2-0. Tässäkään ottelussa tulos ei kerro aivan totuutta ja Kärppien päävalmentaja Mikko Mannerin suusta kuultu haastattelu sekä vastustajan ylistys pitää täysin paikkaansa:
”HPK oli tänään hyökkäyspelissä paljon parempi. Kun emme päässeet hyökkäämään, niin sen jälkeen vaihtoehdoksi jäi joko luovuttaa tai puolustaa, ja totta kai silloin puolustetaan. Haluaisimme hyökätä paremmin, mutta kun vastustajalla liikkuu jalka noin hyvin, syötöt kulkevat ja kääntävät peliä nopeasti, niin silloin ollaan puolustuskannalla ja taistellaan.”

Fakta on se, että HPK oli maanantaina nälkäisempi ja parempi hyökkäyspäässä, mutta Kärppien valitsema puolustustaistelu toimi suunnitelmien mukaan. Juurikin tämän venymisen ja mukautumisen vuoksi Kärpät voitti runkosarjan ylivoimaisesti ja samaisesta syystä johtaa käynnissä olevaa finaalisarjaa. Kärpät on tällä hetkellä selkeästi Suomen paras joukkue voittamaan vaikkei oma peli kulkisikaan.

HPK:n peli oli maanantaina ja tulee edelleen torstaina olemaan uomissaan, mutta nollalla maalilla pelejä ei voiteta. Jos ja kun HPK jatkaa rinkelimäen Energia-Areenalla samaa jauhamista sekä hyökkäämistä, niin pakkohan tuloksen on olla positiivinen. Vai onnistuuko maalinteko siltikään loistavasti puolustavaa Kärppälaumaa vastaan?

Miten ottelu päättyy?

Kärpät ovat pelanneet kaksi edellistä voitokasta peliään puolustuksen kautta. He ovat siis tiensä valinneet ja nopeasti hyökkäyksiä kääntävää HPK:ta vastaan he eivät voi enää vaihtaa pelisuunnitelmaa. Oululaiset lähtevät torstain katkaisuotteluun varmasti samalla puolustus-strategialla ja HPK:n jatkaessa omaa pirteätä peliään, niin tässä sarjassa nähdään seiskapeli.

Rajattomasti suoratoistoa, nopea, luotettava
Vieraile nyt

Markkinoiden parhainta kotikerrointa tarjoaa Coolbet kertoimilla 2.47-3.75-2.80.

Aseta Vetosi