advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Liiga: HIFK - Kärpät veikkausvihje veikkausvihje 08-02-2019

Katso kertoimet vedonlyöntiin ja lyö vetoa kotimaisesta Liigasta! Liigaa dominoiva Oulun Kärpät vierailee suoraa välieräpaikkaa hakevan Helsingin IFK:n luona Nordenskiöldinkadulla torstai-illan toisessa Liiga ottelussa.
Liiga: HIFK - Kärpät
February 08,2019
06:30 PM

Kotijoukkue HIFK on sarjataulukon jaetulla kutos-sijalla yhdessä Lukon kanssa, joten taistelu suorasta välieräpaikasta käy kuumana Liigan loppusuoran lähestyessä. HIFK on napannut viidestä edellisestä ottelusta kaksi pistettä Lukkoa enemmän, mutta saman tahdin on jatkuttava jos he mielivät päästä edelle. Torstaina vastassa on kuitenkin Liigan ylivoimaisin joukkue, joten kovaa pitää kamppailla saadakseen tarvittavia pisteitä. Lähes kaksi kertaa Kärppiä enemmän maaleja päästäneen HIFK:in pitää saada torstaina parasta tekemistä jokaisella pelin osa-alueella.

Vedonlyöntiyhtiö Nordicbet tarjoaa otteluun kertoimia 2.85-4.20-2.20, jotka puoltavat hienoisesti vierasvoiton puolesta. Riskin tarjoamat 2.80-4.15-2.15 osoittavat samaan suuntaan.

HIFK neljän ottelun kotivoittoputkessa

Kotijoukkue HIFK taistelee suorasta välieräpaikasta samoilla sijoilla sarjataulukossa olevan Lukon kanssa. Edellä oleva HPK on pisteen päässä, kun Pelicans on kuronut viimeaikaisilla vahvoilla otteilla eroa jo viiteen pisteeseen. Takana neljän pisteen päässä on SaiPa ja Ilves, joista ei tällä hetkellä suurta vaaraa HIFK:ille ole, mutta joka tapauksessa pisteitä pitäisi saada kerättyä etenkin kotiotteluista. Panosta siis löytyy ja kotijoukkue tulee varmasti nälkäisenä otteluun.

Joukkueiden maalieroa lienee turha tarkastella sen kummemmin, sillä Kärppien päästettyjen maalien vähyys on jotain aivan uskomatonta. Todettakoon kuitenkin, että HIFK:n tilastot näyttävät +7 maalieroa, joka on tasoissa olevaa Lukkoakin parempi. HIFK on ollut kotihallissaan huomattavasti paremmassa vireessä läpi kauden, kun reilusti yli puolet pisteistä on irronnut kotivoitoilla. Vieraissa on tullut runsaasti tasapelejä, joista useammin tappio kuin voitto. Mielenkiintoinen huomio on, että HIFK:n ylivoima on Kärppien vastaavaa lähes 3% tehokkaampaa. Alivoimaprosentissa Helsinkiläiset jäävät kuitenkin taka-alalle.

HIFK:in Iikka Kangasniemi, Erik Thorell sekä Tommi Santala ovat huimassa vireessä ja sama tulee jatkumaan.

Kärpät jatkaa dominointia

Viime kauden mestarit pelaavat erittäin vahvasti ja heidän maalieronsa on parempi kuin millään muulla joukkueella. Se näyttää 46 ottelun jälkeen uskomattomat +87. Moista lukemaa ei miesmuistiin olla Liigassa nähty. Kärpät vahvistui entisestään, kun Jussi Jokinen palasi kotiin. Hänen pelit jatkuivat vahvasti, kun ensimmäisen ottelun tehot näyttivät 0+3. Nähdäänkö Jokiselta torstaina ensimmäinen maali Kärpissä tähän kauteen?

Liigan pistepörssin toisella sijalla on Kärppien Ville Leskinen 22+22=44 tehoilla. Mielenkiintoinen huomio on se, että seuraava Kärppä-pelaaja on vasta sijalla 27. Kristoffin muodossa. Tähän väliin mahtuu peräti viisi HIFK-pelaajaa. Kärppien tehot jakautuvat erittäin tasaisesti, kun koko rosteri on erittäin taidokas ja tasavahva.

Leskinen Ja Nicklas Lasu ovat pelanneet koko kauden Kärppien ykkösketjussa erittäin tehokkaaasti.

Pikafaktat ennen vetoja

  • Ottelu on joukkueiden kuudes kuluvalla kaudella
  • Kärpät on voittanut kolme ottelua maalierolla 11:3
  • Kotijoukkue on voittanut kolme viidestä
  • Leskinen ja Santala ovat osuneet useasti

HIFK tulee taistelemaan kovaa, joten kotivoiton kerroin on pelattavissa. Santalan, Leskisen, Lasun ja Kangasniemen piste- ja maalivedoissa on myös ajatusta.

Vedonlyöntiyhtiö Nordicbet tarjoaa otteluun kertoimia 2.85-4.20-2.20

Aseta Vetosi