advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Liiga: Ässät-Tappara veikkausvihje 30-01-2019

Katso kertoimet vedonlyöntiin ja lyö kotimaisesta Liigasta vetoa! Liigan häpeäpilkku Ässät saa vieraakseen Tampereen Tapparan keskiviikkona kello 18.30 alkavassa ottelussa.
Liiga: Ässät-Tappara
Tammikuu 30,2019
06:30 PM

Keskiviikon Liiga-kierroksella nähdään viisi ottelua, joista nyt tarkasteluun otamme Porin Ässien Ja Tampereen Tapparan välisen kohtaamisen. Ennakkoon ottelussa ei pitäisi olla epäselvyyksiä, mutta kuinka matsissa oikeasti käy? Pystyykö ilman paineita pelaava patalauma pistämään hanttiin yhdelle suurista mestari suosikeista?

Sarjataulukon ja kuntopuntarin toisena majailevan Tapparan viisi edellistä ottelua on tuottanut neljä voittoa maalierolla 18:10. Aivan eritasolla painiva Ässät on sarjataulukon viimeinen ja kuntopuntarin toiseksi viimeinen nollalla voitolla ja maalierolla 12:20.

Nämä faktat ei ole jäänyt vedonlyöntiyhtiöiltä huomaamatta, sillä esimerkiksi Unibetin kertoimet (4.50-4.60-1.61) ennakoivat Tapparan voittoa. Vierasvoitolle saa kirjoitushetkellä paremman kertoimen Rizk:ltä (4.00-4.50-1.70).

Ässien kultakypärä vaihtuu tiuhaan tahtiin

Faktahan on se, että Ässien kausi on ollut taputeltu jo pitkään. Todella heikosti sujunut syksy on tehnyt patapaidoille mukanaan pitkän ja puuduttavan kevään. Lomat alkavat montaa muuta joukkuetta aikaisemmin, mutta ”turhaan” pelaaminen varmasti puuduttaa ja mietityttää pelaajia.

Ässien kymmenen viime peliä on tuottanut ainoastaan yhden voiton, kun he nappasivat Tampereen Ilvekseltä täydet kolme pistettä 11.1. Tämän jälkeen on tullut tappiota tappioiden perään ja tyhjennysmyynti on vain jatkunut.

Ässien kultakypärä on ollut monen pelaajan päässä tammikuussa, sillä 31 pistettä 35 otteluun tehneen Sakari Salmisen päässä kypärä komeili pitkään, mutta Salminen lähti HIFK:iin 8.1. Tämän jälkeen kultaisen potan sai painaa päähänsä Jarno Kärki 30 pisteellä, mutta hän lähti 25.1 Sveitsin EHC Bieliin. Nyt kultaista kantaa Peter Tiivola ainoastaan 16 pisteellä. Ässien kannalta surullinen huomio on se, että Tapparalla on 11 tuon pistemäärän ylittänyttä pelaajaa. Kovanaamaksikin kutsuttu jenkkipakki Ben Blood on tehnyt saman verran pisteitä kuin Tiivola. Surullista, eikö vain?

Tapparan kolme parasta pistemiestä on tuttuja Porilaisille

Tapparan pistepörssin ykkösen Kristian Kuuselan tehot 13+24=37 on kovemmat kuin Ässien tämän hetken kolmen parhaimman pistemiehen tehot yhteensä. Toisena pörssissä olevan maajoukkuekutsunkin saaneen Niko Ojamäen tehot näyttävät 19+9=28 ja kolmantena olevaTomas Zaborsky on tehtaillut tehot 11+13=24. Kaikki nämä kolme miestä ovat erittäin tuttuja Porilaiselle sillä he kaikki ovat pelanneet Ässien riveissä. Tapparan tehokkaimmat tuskin antavat Porilaisille armoa!

Tamperelaiset ovat tehneet toiseksi eniten maaleja ja voittaneet toiseksi eniten pelejä, joten on mielenkiintoinen fakta että Tappara on tehnyt eniten voittomaaleja kuluvalla kaudella. Nähdäänkö keskiviikkona voittomaali jo ensimmäisessä erässä Tapparan toimesta?

Pikafaktat ennen vetoja

  • Tappara on voittanut molemmat keskinäiset maalierolla 5-2
  • Kuusela ja Ojamäki ovat kummatkin maalanneet
  • Ässät on voittanut viimeksi viime kaudella

Tappara voittaa suuresti, mutta maalintekijävedoilla kannattaa lähtee liikkeelle. Kuuselan, Ojamäen ja Zaborskyn osumat ovat todennäköisiä!

sillä esimerkiksi Unibetin kertoimet (4.50-4.60-1.61) ennakoivat Tapparan voittoa.

Aseta Vetosi