advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Liiga: Kärpät - KooKoo To 5.12.2019

Torstaina pelataan täysi pelikierros, seitsemän ottelua. Kärkikamppailu pelataan Oulussa jossa sarjajohtaja Kärpät isännöi kuudentena olevaa KooKoota
At 2.26 a €10 bet would return €10
Kärpät v KooKoo
December 05,2019
6.30PM

Kärpät on odotetusti suosikki tässä ottelussa ja Nordicbet tarjoaa heidän suoralle voitolleen 1.65 kerrointa. KooKoo hävisi Kärpille aikaisemmin tällä kaudella kotonaan lukemin 0-1 joten heitä ei ole niin helppo voittaa.

Kärpillä loukkaantumishuolia

Kärpät voitti viime kierroksella Turun palloseuran vieraissa lukemin 1-4. Ottelu oli kuitenkin numeroita huomattavasti tasaisempi sillä Kärpät teki voittomaalin vain pari minuuttia ennen loppua. Kaksi viimeistä maalia he tekivät tyhjiin. Tämä oli Kärppien yhdeksäs voitto kymmeneen otteluun.

Kärpät saa kiittää tästä voittoputkesta laajaa materiaaliaan sillä TPS ottelusta heiltä puuttui jopa 10 pelaajaa. Isosta rosterista huolimatta tämän pitää näkyä jossain vaiheessa myös tuloksissa, varsinkin puolustuksen osalta.

Kärpät on on yhteinäisesti pelaava joukkue joka liikkuu hyvin. Tämä on toiminut erinomaisesti puolustuksen osalta sillä he ovat päästäneet viimeiseen kymmeneen otteluun vain 10 maalia. Tämä voi kuitenkin olla se ottelussa jossa puolustuksen poissaolot voivat näkyä.

Vierasjoukkueen yli 2.5 maalia antaisi maukkaan 2.90 kertoimen. Jos taas Kärppien puolustus pitää normaalinlaisesti niin KooKoo alle 1.5 maalia olisi tarjolla 2.17 kertoimella.

KooKoo ei ole koskaan voittanut Raksilassa

KooKoo voitti edellisessä ottelussaa JYPin nousten hienosta 0-2 tappioasemasta 4-2 voittoon kolmannessa erässä. Tämä voitto katkaisi heidän kahden ottelun tappioputkensa ja heidän saldonsa 14 edellisestä ottelusta on 7 voittoa ja 7 tappiota. KooKoo pystyy kyllä parempaankin sillä he ovat hankkineet joukkueeseen lisävahvistuksia ja tavoite heillä on tällä kaudella taistella mitaleista.

KooKoo on kuitenkin Raksilassa kovan paikan edessä sillä Kärpät on torstaina selvä suosikki kotonaan ja tätä suosikin asemaa voi perustella myös joukkueiden keskinäisen historian välillä sillä KooKoo ei ole vielä kertaakaan Oulussa voittanut. Itseasiassa KooKoon edelliset vierailut Oulussa viime kaudella olivat murheelliset sillä ne päättyivät lukemiin 5-1 ja 6-1.

KooKoon yllätystä ja voittoa voi pelata 3.10 kertoimella.

Veikkausvihje

KooKoo on tällä kaudella pelannut hyvin isompia seuroja vastaan. Kotona he hävisivät Kärpille 0-1, mutta he ovat tällä kaudella voittaneet kertaalleen jo Tapparan, HIFK:n, Ilveksen sekä Jypin. Tämän takia vetoidea on KooKoo +1 kertoimella 2.26.

Aseta Vetosi