advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Liiga: JYP - Tappara La 16.11.2019

Lauantaina Liigassa pelataan kuuden ottelun kierros, jossa kierroksen kärkikamppailu käydään Jyväskylässä kun kolmantena oleva JYP isännöi Tampereen Tapparaa.
At 2.05 a €10 bet would return €10
JYP v Tappara
November 16,2019
5PM

Neljän ottelun voittoputkessa oleva JYP on ottelussa suosikki Tapparaa vastaan joka menetti sarjan kärkipaikan eilen Ilves tappiossa Kärpille.

JYP on kovassa iskussa

JYP aloitti kautensa hekosti, mutta hyvän Loka- ja Marraskuun he ovat nousseet liigassa jo kolmanneksi. He ovat tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa jossa maaliero on ollut Jyväskyläläisille 22-5. Nyt he pääsevät tähän sarjan kärkikamppailuun tuoreenpana kuin tamperelaiset sillä heidän edellinen ottelunsa oli keskiviikkona, jossa he voittivat Lukon 5-2. Tappara taas on pelannut tällä viikolla jo kaksi erittäin fyysistä ja intensiivistä ottelua; Ensin tiistaina Zugia vastaan CHL:ssä ja nyt eilen paikallisvastustaja Ilvestä vastaan.

Jypillä on myös hyvä historia Tapparaa vastaan kotonaan sillä vierailija on viimeksi Jyväskylässä juhlinut  voittoa kaksi vuotta sitten. Nordicbet tarjoaa JYPin voitolle 2.05 kertoimen, joka on . JYPin vire voisi odottaa jopa voittoa useammalla maalilla, mutta pieni varoituksen sana tähän. Näiden joukkueiden 12 edellisestä kohtaamisesta runkosarjassa, 8 on päättynyt tasapeliin ja vain kerran näissä otteluissa ero on ollut yhtä maalia suurempi. Niille jotka pitävät tilastoista niin tasapeli olisi tarjolla 4.10 kertoimella.

Tappara kiihkeästä ottelusta kolmanteen

Tappara pelasi ainoana suomalaisena joukkueena tiistaina vielä CHL:ää jossa he isännöivät erittäin kovassa ottelussa sveitsiläistä Zugia. Ottelu päättyi 3-3 tulokseen. Eilen perjantaina he hävisivät tiukan paikallisottelun Ilvekselle lukemin 1-0. Tässä ottelussa näkyi Zug ottelussa loukkaantuneen sentterin Morleyn poissaolo ja vaikka Tappara loikin tilanteita niin maaleja he eivät saaneet aikaiseksi.

Ennen Ilves tappiota Tappara oli voittanut liigassa kolme edellistä otteluaan ja sitä edellinen tappio oli tullut lokakuun lopulta juuri Ilvestä vastaan lukemin 1-2. Tapparalla varmasti voi jaloissa painaa hieman sillä kaksi raskasta ottelua on jo käyty tällä viikolla.

Tapparan puolustus ja maalivahtipeli on ollut hyvällä tasolla, mutta nyt he kohtaavat kovan JYPin hyökkäyksen. Jyp yli 2.5 maalia tässä ottelussa antaisi 1.71 kertoimen.

Veikkausvihje

Pelataan tähän otteluun JYPin voittoa varsinaisella peliajalla 2.05 kertoimella.

Aseta Vetosi