advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Liiga: Ilves - Tappara Pe 15.11.2019

Perjantaina Liigassa pelataan kuuden ottelun kierros, mutta mielenkiintoisin kohtaaminen käydään Hakametsässä jossa käydään kova Tampereen paikallisvääntö Ilveksen ja Tapparan välillä.
At 2.33 a €10 bet would return €10
Ilves v Tappara
November 15,2019
6.30PM

Sarjaa johtava Tappara on ottelussa niukka suosikki, mutta kesken kauden valmentajaa vaihtanut Ilves on noussut kuntopuntarin kärkeen ja ei tule luovuttamaan pisteitä helpolla.

Jouko Myrrä Ilveksen uuden nousun arkkitehti

Ilvestä veikattiin kauden alussa neljän parhaan joukkoon ja tällä hetkellä se näyttää myös mahdolliselta. Kauden alku oli heikko, mutta nousu ei alkanut ennenkuin Karri Kivi sai potkut päävalmentajan tontilta ja Jouko Myrrä sai mahdollisuuden. Hän on nyt ollut päävalmentajana Ilveksen 12 viime ottelussa joista voittoja on tullut 9. Ilves on tällä hetkellä kahdeksan ottelun voittoputkessa.

Joukkue pelaa tällä hetkellä erittäin hyvällä itseluottamuksella ja Tapparan on tehtävä täysi iltapuuhde että pystyvät välttämään tappion tässä paikallisottelussa. Ilves pelasi keskiviikkona kotonaan Sportia vastaan ja vaikka maaliverkko ei heilunut kunnolla kuin vasta kolmannessa erässä niin Ville Kolppasen nollapeli osoitti että joukkueen puolustus on ainakin kunnossa.

Nordicbet tarjoaa Ilveksen voitolle 1.98 kertoimen, mutta tähän voisi kokeilla myös Ilveksen suoraa voittoa 2.60 kertoimella.

Tappara kiihkeästä ottelusta toiseen

Tappara pelasi ainoana suomalaisena joukkueena tiistaina vielä CHL:ää jossa he isännöivät erittäin kovassa ottelussa sveitsiläistä Zugia. Ottelu päättyi 3-3 tulokseen, mutta tulosta enemmän ottelussa puhutti kaksi tilannetta joista toisessa Tapparan Morley joutui jättämään ottelun kesken ja Ben Blood sai luistimesta verta vuotavan haavan. Blood pystyi jatkamaan vielä ottelua, mutta huippusentteri Morleyn pelaaminen Ilvestä vastaan on epävarmaa.

Tappara on voittanut liigassa kolme edellistä otteluaan ja heidän viimeisin tappio on lokakuun lopulta juuri Ilvestä vastaan lukemin 1-2. Tappara on varmasti valmiimpi tähän otteluun ainakin kiihkeyden kannalta sillä siihen tuo tiistainen CHL ottelu valmisti.

Joukkueiden 10 edellisestä kohtaamisesta Tappara on voittanut kuusi. Kolme kertaa noissa 10 ottelussa tämä kohtaaminen on päättynyt tasapeliin. Tapparan voittoa voi pelata 2.40 kertoimella kun taas tasapeli voi tilastollisesti houkutella kertoimella 3.90.

Veikkausvihje

Pelataan otteluun alle 4.5 maalia kertoimella 2.33. Ilveksen puolustus on kunnossa ja jos Tapparalta puuttuu Morley niin heidän hyökkäystehonsa laskevat.

Aseta Vetosi