advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Liiga: Ilves - JYP Ke 20.11.2019

Keskiviikkona pelataan viiden ottelun ilta liigassa ja kierroksen kärkikamppailu käydään Tampereella kun Ilves isännöi Jyväskylän Jyppiä.
At 1.91 a €10 bet would return €10
Ilves v JYP
November 20,2019
6.30PM

Kovassa vireessä olevat joukkueet ovat nousseet sarjataulukossa jo kolmanneksi ja neljänneksi. Viekö kotijoukkue vai pystyykö JYP voittamaan Ilveksen tällä kaudella jo toisen kerran?

Ilves hakee kahdeksatta peräkkäistä voittoaan

Hakametsässä kohtaavat kuntopuntarin kaksi kärkipäässä olevaa joukkuetta sillä Ilves on voittanut edelliset seitsemän otteluaan ja viimeisestä kymmenestä voittoja on tullut yhdeksän. JYP ei ole kovinkaan paljoa huonompi sillä peräkkäisiä voittoja on viisi ja edellisestä kymmenestä voittoja on tullut kahdeksan.

Tässä ottelussa Ilves on 2.15 kertoiminen suosikki joka on hieman historiaa vastaan sillä Jyp on voittanut 10 edellisestä kohtaamisesta seitsemän. Itse kuitenkin uskon tupsukorviin sillä heidän ylivoimansa on ollut liigan paras yli 29% tehokkuudella. Samalla kun Jypin alivoima on vasta 13. paras niin se voi tehdä tässä ottelussa sen eron. Tämän takia maalintekijöitä voidaan etsiä Ilveksen kolmikosta Joose Antonen, Arttu Ruotsalainen ja Samuli Vainionpää jotka jokainen ovat tehneet 4 ylivoimamaalia tämän kauden aikana.

Maaleja luvassa?

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen ja silloin JYP voitti kotonaan Jyväskylässä 6-4. Tästäkin ottelusta odotetaan runsasmaalista sillä yli 5.5 maalin kerroin on Nordicbetillä vain 1.91. Tuo veto voi olla hyvä sillä molemmat ovat tahkoneet maaleja viime otteluissaan. Ilves on tehnyt keskimäärin 3.6 maalia per ottelu viimeiseen 10 peliin kun Jypillä sama lukema on 4.1. Tähän kun lisätään että joukkueiden 10 edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa kahdeksassa ollaan nähty yli 5.5 maalia niin vedon voi laittaa hyvin mielin.

Veikkausvihje

Molempien joukkueiden hyökkäys toimii erinomaisesti tällä hetkellä joten maaleja voi olla luvassa. Yli 6.5 maalia on toteutunut seitsemän kertaa näiden joukkueiden 10 edellisessä kohtaamisessa. Se olisi tarjolla 2.80 kertoimella. 1.91 yli 5.5 maalin riittää kuitenkin myös peleihin nyt.

Aseta Vetosi