advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Liiga: Ilves - HIFK La 07.03.2020

Lauantaina Liigassa pelataan täysi seitsemän ottelun kierros ja Tampereen Hakametsässä on kierroksen kärkikamppailu kun Ilves isännöi Helsingin IFK:Ta Molemmat joukkueet pelasivat perjantaina jossa Ilves kaatoi vieraissa heikon Pelicansin kun taas HIFK hävisi kotonaan jatkoajan jälkeen HPK:lle. Taistelu pudotuspelien kotiedusta käy kuumana ennen viimeistä viikkoa. Kumpi vie tämän kiihkeän kohtaamisen?
At 2.13 a €10 bet would return €10
Ilves v HIFK
Maaliskuk 07,2020
5PM

Ilves on lauantai pelien kuningas

Tämä on tärkeä ottelu molemmille joukkueille sillä molemmat tavoittelevat sijoittumista neljän parhaan joukkoon ja siten saada kotiedun pudotuspeleihin. Ilves on seitsemän pistettä IFK:ta edellä mutta kaksi ottelua enemmän pelanneena. Jos IFK voittaa nyt niin heillä on hyvä mahdollisuus nousta vielä loppukaudesta Ilveksen ohi. Helppoa se ei tule kuitenkaan olemaan sillä Ilves on lauantai pelien kuningas.

Ilves on voittanut 14 lauantai peliä putkeen. Heidän edellinen tappionsa lauantai-ottelusta tuli Lokakuussa. Ilveksen voittoa tästä ottelusta voi pelata Nordicbetillä 1.75. kertoimella tai suoraa voittoa 2.24 kertoimella. Näiden joukkueiden kohtaamisissa kotijoukkue on ollut lähi historiassa monasti parempi. Hakametsässä kuudesta edellisestä kohtaamisesta Ilves on voittanut viisi. Se viimeisin päättyi kuitenkin HIFK:n voittoon.

HIFK on kova vierailija

Tuon Hakametsän voiton lisäki, IFK on ottanut 17 muutakin voittoa vieraissa joista 14 varsinaisella peliajalla 27 vierasottelustaan. Sillä saldolla he ovat Liigan kolmanneksi paras vierasjoukkue Tapparan ja Kärppien jälkeen. Heillä on myös etuna se että he varmasti lähtevät paremmalla jalalla liikkeelle tähän Lauantain otteluun kuin Ilves sillä vastus perjantaina oli huomattavasti kovempi.

HIFK:n johto ensimmäisen erän jälkeen antaa ihan hyvän 3.15 kertoimen. Ei välttämättä olisi ihme jos nämä joukkueet kohtaisivat jo pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Tämän takia tästä ottelusta ei varmasti energiaa puutu. Ottelun voi voittaa kumpi tahansa.

Vihje:

Pelataan tähän hyvää vierailijaa HIFK:ta 2.13 kertoimella. HIFK on kaatanut Ilveksen Hakametsässä jo kerran ja pystyvät siihen nytkin.

Aseta Vetosi