advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Liiga: HPK - TPS Pe 17.1.2020

Perjantaina Liigassa pelataan viiden ottelun kierros, jossa kierroksen ehkä mielenkiintoisin ottelu käydään Ritari-Areenalla Hämeenlinnassa jossa kaksi kovassa vireessä olevaa joukkuetta kohtaavat.
At 2.31 a €10 bet would return €10
HPK v TPS
Tammikuu 17,2020
6.30PM

Hyvä kotijoukkue HPK on ottelussa selvä suosikki, mutta TPS on noussut taistelemaan kymmenen parhaan joukkoon pääsystä ja sitä kautta pudotuspeleihin.

4-2 viidettä kertaa putkeen?

Jos tietylle otteluparille veikattaisiin suoraa tulosta niin näiden kahden välillä se olisi 4-2. Nimittäin HPK:n ja TPS:n neljä viimeistä kohtaamista ovat päättyneet noihin lukemiin, viime kauden mestarin viedessä kolme voittoa ja TPS yhden. Nyt HPK:n 4-2 tulos antaisi Nordicbetillä 16 kertoimen kun taas TPS:n 2-4 voitto rahat takaisin 35-kertaisesti.

HPK on tällä hetkellä sarjan neljänneksi paras kotijoukkue sillä 19 kotiottelusta voittoja on tullut 13. Näistä peräti kymmenen on tullut varsinaisella peliajalla. Hämeenlinnalaiset ovat nyt myös hyvässä vireessä sillä heidän pisteputkensa on venynyt jo seitsemän ottelun mittaiseksi ja näissä seitsemässä voittoja on tullut peräti kuusi.

Vaikka HPK on kotona kova niin silti heille tarjottu 1.66 kerroin suorast voitosta on hieman liian alhainen. Kahden maalin voitto antaisi 2.17 kertoimen ja se voi hyvinkin toteutua. HPK kymmenestä 60 minuutin kotivoitosta juurikin puolet ovat tulleet vähintään kahden maalin erolla.

TPS on noussut taistelemaan pudotuspelipaikasta

Kun TPS palasi Spengler Cupista niin heidän pelinsä on parantunut huomattavasti. Joukkue on neljän ottelun pisteputkessa joista voittoja on tullut kolme. Ainoa tappio tuon ajanjakson aikana tuli Kärpille jatkoajan jälkeen.

Viime kierroksella TPS osoitti kovaa luonnetta noustessaan kahdesti kahden maalin takaa lopulta 4-5 voittoon Vaasan Sportista. TPS:n nopeat hyökkääjät järjesti jatkuvasti ongelmia Sportin hitaalle puolustukselle.

Tasoltaan TPS on HPK:ta heikompi, mutta pienessä nousukiidossa mikä tahansa voi olla mahdollista. Nordicbetin TPS:n suorassa voitossa (4.35) sekä TPS:n voitossa vaikka voittolaukauskisan jälkeen (kerroin 3.15) on arvoa

Vihje:

Molemmat joukkueet ovat vireessä ja kertoimet ovat hieman alhaiset kotijoukkueelle. HPK on voittanut niukasti yli puolet kotiotteluistaan kun taas TPS on joko voittanut varsinaisella peliajalla tai venynyt vähintään jatkoajalle 12 kertaa kahdesta kymmenestä. Tämän takia vieraiden yhden maalin etu kelpaa peleihin 2.31 kertoimella.

Aseta Vetosi