advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Liiga: HPK Hämeenlinna – JYP Jyväskylä klo. 18:30 ke 2.10.2019

Keskiviikkona Liigassa pelataan neljän ottelun kierros. Hämeenlinnassa hallitseva mestari HPK koettaa katkaista parin ottelun tappioputkensa kun Jyväskylän JYP saapuu Ritari-Areenalle.
HPK - JYP
October 02,2019
18:30 PM

Mestarit ovat aloittaneet kauden hieman nihkeästi kun seitsemästä ottelusta on kertynyt vain yhtä monta pistettä ja sijoitus tällä hetkellä tasaisessa sarjassa on pudotuspelipaikkojen ulkopuolella. JYP on aloittanut kautensa hieman pirteämmin ja ovat neljä pistettä kotijoukkuetta edellä kuuden joukossa. Yhden pelin he ovat kuitenkin pelanneet isäntiään enemmän.

HPK yrittää katkaista tappioputkensa

HPK on hävinnyt kolme viimeisintä otteluaan. Maanantaina Rauman Lukko onnistui puolustamaan voiton Hämeenlinnassa kun kerhon viimeistely ontui ja raumalaiset lähtivät kotimatkalle 1-2 voitolla. Tätä ennen perjantaina HPK:n 0-2 johto suli helposti Mikkelissä kun Jukurit nousi rinnalle ja ohi ottaen 4-3 kotivoiton. Vajaa pari viikkoa sitten HPK oli hakenut hienon 2-4 voiton Helsingistä HIFK:sta, mutta HIFK kuittasi tämän voiton heti seuraavana päivänä Hämeenlinnassa hakien 4-5 jatkoaika voiton.

Viime kaudella HPK oli liigassa kuudenneksi paras kotijoukkue voittaen 30 ottelustaan varsinaisella peliajalla 15 ja häviten vain 8 kertaa. Kun näitä tilastoja katsoon niin HPK:lle tarjottu Unibetin 2.25 kotikerroin on erinomainen.

JYPin peli näyttää elpymisen merkkejä

JYP voitti avauskierroksella juuri HPK:n lukemin 3-2. Tätä voittoa kuitenkin seurasi viisi perättäistä tappiota. Yksi iso syy tähän oli että neljä näistä ottelusta pelattiin vieraissa. Viime perjantaina kuitenkin kelkka saatiin käännettyä kun joukkue sai takaisin loukkaantumisista kärsineet Julius Nättisen ja Juuso Vainion. Parantunut ylivoimapeli auttoi heidät 6-1 voittoon Porin Ässistä. Heti perään viime lauantaina JYP haki kauden ensimmäisen vierasvoittonsa 2-4 lukemin Vaasan Sportista.

JYP on siis tehnyt kahdessa edellisessä ottelussaan 10 maalia. Nordicbet tarjoaa JYPin yli 2.5 maalille tässä ottelussa 1.87 kerrointa joka voi olla kokeilemisen arvoinen.

Historiassa tasaista

Viime kaudella joukkueet kohtasivat neljä kertaa runkosarjassa joista molemmat joukkueet voittivat kerran kotonaan ja kerran vieraissa. Näistä jokainen ottelu päättyi yhden maalin erolla. Tämän kauden ainoa kohtaaminen Jyväskylässä päättyi lukemin 3-2 kotijoukkueelle joten tasaista ottelua luvassa nytkin.

 

Nordicbet tarjoaa HPK:n kotivoitolle varsinaisella peliajalla 2.32 kertoimen ja se on vihjeemme. HPK on joukkueista parempi ja JYPin vieraspelaaminen on takkuillut. Jos haetaan hieman isompaa kerrointa niin HPK:n voitto tasan yhdellä maalilla antaa 5.90 kertoimen.

Aseta Vetosi