advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

New Jersey Devils - New York Rangers Pe 18.10.2019

Jääkiekon NHL:ssä pelataan ensi yönä ensimmäinen odotettu kahden tulevan supertähden kohtaaminen kun Jack Hughesin New Jersey Devils isännöi Kaapo Kakon New York Rangersiä.
At 2.40 a €10 bet would return €10
Devils v Rangers
October 18,2019
2AM

Devils on ottelussa niukka suosikki ja voitto olisi heille tarpeen sillä sitä heillä ei vielä ole tullut kuudesta aiemmasta ottelusta.

Devilsin supertähdet hakevat vielä parasta virettään

New Jersey lähti kauteen kovin odotusten. He olivat hankkineet kesällä tulevan supertähden Jack Hughesin ykkösvarauksena ja mukaan olivat tulleet myös Subban, Simmonds ja Gusev. Ennen kauden alkua heitä povattiin selvästi pudotuspeleihin. Alku on kuitenkin ollut tahmeaa.

Joukkueen esitykset tähän mennessä ovat olleet pettymyksiä ja vailla energiaa. Tähän ovat olleet osasyynä useiden avainpelaajien loukkaantumiset ja tästäkin ottelusta on pois ykköskentän keskushyökkääjä Niko Hirscher. Sveitsiläisen poissaolo on iso isku joukkueelle jonka ylivoima ja alivoima on ollut heikkoa.

Positiivisena asiana voidaan pitää sitä että tämä nostaa Hughesin ykkösketjun keskelle Palmierin ja Hallin väliin. Devils voitti harjoituskaudella Rangersin kahdesti lukemin 4-3 ja 4-2 ja näissä molemmissa Hughes oli ykkösketjussa pelaten erinomaisesti Hallin vierellä.

Paineet on kotijoukkueella, mutta paikallisvastus voi tarjota heille erinomaisen mahdollisuuden ensimmäiseen voittoon tällä kaudella. Unibet tarjoaa Devilsin yli 3 maalille 1.90 kertoimen. Hughesin maali antais 3.85 kertoimen.

Jatkaako Kakko maalitehtailuaan?

Rangers on pelannut vasta kolme ottelua tällä kaudella josta saldona on kaksi voittoa ja yksi tappio. Tuo tappio tuli viime ottelussa liigakärkeä Edmontonia vastaan. Positiivista tässä ottelussa oli kuitenkin Kaapo Kakon uran ensimmäinen maali. Hän onnistui nopeasti ottamaan paineet pois selästään tekemällä maalin ja maalitehtailu voi hyvinkin jatkua. Unibet tarjoaa Kakon maalille 3.35 kertoimen.

Vaikka Rangers on voittanut pelaamistaan otteluistaan kaksi niin silti joukkueella on ongelmia maalinteon kanssa. He ovat tällä hetkellä 5v5 tilanteissa sarjan heikoimpia. Vain heidän hyvä puolustuspelaaminen on pitänyt otteluissa mukana. Joukkue on päästänyt kolmessa ottelussaan vain kuusi maalia ja neljäi näistä tuli Edmonton tappiossa.

Pelataan tähän kotijoukkueen voittoa. Devils varmasti löytää energiansa kun paikallisvastus tulee halliin. Devilsin suora kotivoitto on tarjolla 2.40 kertoimella.

Aseta Vetosi