advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

NHL: Colorado Avalanche - Anaheim Ducks Su 27.10

Jääkiekon NHL:ssä pelataan useampi ottelu lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ja vihjeisiin nostetaan Colorado Avalanchen ja Anaheim Ducksin koitos.
At 2.38 a €10 bet would return €10
Colorado v Anaheim
October 27,2019
5AM

Sarjan yksi kärkijoukkueista Colorado Avalanche on suuri suosikki kotonaan tässä ottelussa, mutta ihan kelpo alkukauden pelannut Ducks voi yllättää.

Rantasen puuttuminen ei näkynyt ensimmäisessä ottelussa

Coloradolta puuttuu riveistään yksi supertähti kun Mikko Rantanen on alaraajavamman takia sivussa 4-6 viikkoa. Liigan pistepörssissä yhtenä kärkinimenä keikkuneen Rantasen puuttuminen kokoonpanosta ei näkynyt ainakaan viime yönä kun Colorado murskasi Tyynenmeren divisioonan toisena olevan Vegasin 1-6. Coloradon vahvuus tässä ottelussa oli hyökkäyksessä jossa heillä oli laajuutta. Vegasin puolustaessa Coloradon ilman Rantasta pelannutta ykkösketjua niin muut ketjut nousivat esiin Matt Calvertin ja Nazem Kadrin molempien osuen kahdesti.

Avalanchen supertähti Nathan MacKinnon jäi ottelussa ilman maalia, mutta hänen kaksi syöttöään teki hänestä ensimmäisen Colorado pelaajan joka on tehnyt vähintään 1 pisteen joukkueen kauden 10 ensimmäisessä ottelussa. Silti ilman Rantasta joukkueen ykkösketju jää helposti hieman pimentoon 5 v 5 pelissä.

Viime kaudella joukkueelta puuttui juuri tuo leveys ja nyt se leveys testataan kun joukkue palaa Vegasista kotiin kohtaamaan Anaheimin.

Anaheim vienyt joukkueiden kaksi viimeistä kohtaamista

Anaheim Ducks on aloittanut kauden kuudella voitolla ja viidellä tappiolla ja tällä saldolla he ovat niukasti läntisen konferenssin pudotuspeliviivan alapuolella. Ducks on pelannut paremmin kotonaan kuin vieraissa sillä vierassaldo tällä kaudella on kaksi voittoa ja neljä tappiota. Joukkue saa kuitenkin itseluottamusta siitä että he ovat voittaneet Coloradon kahdella edellisellä kerralla.

Viimeisin kohtaaminen oli juuri tällä Coloradon Pepsi Centerissä maaliskuussa jossa vieraat voittivat lukemin 3-5. Itse asiassa joukkueiden kymmenestä edellisestä ottelusta Colorado, Anaheim on voittanut kuusi. Tällä kaudella Colorado näyttää vahvalta, mutta Mikko Rantasen puuttuminen tulee varmasti näkymään seuraavien viikkojen ajan. Kakkos- ja kolmosketjut eivät tule pystymään ratkaisemaan joka ottelua.

Anaheim on päästänyt tällä kaudella 11 ottelussa vain 24 maalia joka on tämän liigan yksi parhaimmista saldoista. Tämä voi laskea Coloradon hyökkäystehoja. Alle 5.5 maalia olisi tarjolla myös 1.97 kertoimella.

Pelataan tähän vierasjoukkueen voittoa 2.38 kertoimella. Joukkueen puolustus pystyy pitämään Coloradon hyökkääjät kurissa.

Aseta Vetosi