advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Liiga: Ässät - Lukko La 29.2.2020

Lauantaina Liigassa pelataan täysi seitsemän ottelun kierros ja Porissa pelataan Satakunnan Derby kun Ässät ja Rauman Lukko iskevät yhteen.
At 2.45 a €10 bet would return €10
Ässät v Lukko
February 29,2020
5PM

Tampereen Tapparan kompuroidessa viime aikoina niin Lukolla on mahdollisuus jopa nousta toiseksi voittamalla rästiottelunsa varsinaisella peliajalla. Ässät ei tule kuitenkaan antamaan pisteitä ilmaiseksi.

Ässät ovat vieneet kolme edellisestä viidest derby kohtaamisesta

Porin Ässillä on meneillään ihan kelpo jakso jonka aikana joukkue on jo teoriassa varmistanut pudotuspelipaikan sillä eroa yhdentenätoista oleva TPS on kymmenen pisteen päässä kun otteluita jäljellä on enää 6-7. Muutaman pisteen he kuitenkin tarvitsevat vielä ja jos ne tulevat naapurikaupungin joukkueelta niin hieno juttu.

Lukko on selvästi porilaisia sarjataulukossa edellä, mutta keskinäisissä kohtaamisissa tällä kaudella Ässät ovat vieneet kolme ja Lukko kaksi. Ässät ovat voittaneet molemmat Isomäen jäähallin kohtaamiset lukemin 2-1. Edellisistä kymmenestä kohtaamisesta Porissa Ässät ovat voittaneet seitsemän ja Lukko kolme. Tämän takia kerroin kotijoukkueelle on hyvä. Ässien suoralle voitolle tarjotaan 3.30 kerrointa.

Lukko ei vastustajalle montaa paikkaa anna

Rauman Lukko on huikeassa vireessä vielä tälläkin hetkellä sillä 20 edellisestä ottelustaan he ovat voittaneet 17 ja hävinneet vain kolme. Joukkue on kirinyt sarjataulukossa jo Tapparan kantaan ja kun he ovat pelanneet kirvesrintoja kaksi ottelua vähemmän niin voittamalla nämä rästiottelut he nousevat sarjassa toiseksi. Tämä tarkottaisi kotietua vähintään välieriin asti jos raumalaiset sinne pääsevät.

Yksi suuri syy tähän on ollut Lukon erinomainen puolustuspeli sillä he eivät montaa paikkaa vastustajalle anna. Edellisessä 2-0 kotivoitossa Ilveksestä, Ilves pidettiin todella vähissä laukauksissa. Tämän takia Oskari Setänen piti toisen nollapelinsä putkeen. Lukon 20 edellisessä ottelussa he ovat päästäneet vain 1.3 maalia per ottelu. Jos Lukko onnistuu pitään Ässät alle 1.5 maalissa niin tämä antaisi 2.80 kertoimen.

Vihje:

Vaikka Lukko on joukkueista pelannut tällä kaudella paremmin niin Ässät syttyvät aina näissä Derbyotteluissa. Vihje tähän otteluun on tämän takia Ässien voitto millä tahansa muodolla 2.45 kertoimella. He ovat erityisesti kotonaan olleet raumalaisia parempia.

Aseta Vetosi