advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

NHL: Arizona Coyotes - Boston Bruins klo. 04:00 su 6.10.2019

Sunnuntai aamulla Phoenixissä kohtaavat suomalaismaalivahdit Antti Raanta ja Tuukka Rask. Boston on ottelussa suosikki, mutta Arizona voi kotonaan yllättää. Laita Betsit sisään.
Arizona Coyotes - Boston Bruins
October 06,2019
4AM

Sunnuntai aamulla Arizona Coyotes pääsee kotiareenalleen ensimmäistä kertaa tällä kaudella ja vastaan saapuu Tuukka Raskin viime vuoden Stanley Cup finalisti Boston Bruins. Boston Bruins aloittaa kautensa neljällä vierasottelulla ja tämä on niistä toinen.

Arizonan viime kausi meni maalinteko-ongelmissa

Viime kaudella Arizonan puolustus toimi ihan hyvin, mutta joukkueen maalinteko tökki. He tekivät keskimäärin vain 2.6 maalia per ottelu joka piti heidät pois pudotuspeleistä. Vertailun vuoksi Boston teki 3.15 maalia per ottelu.

Maalinteko-ongelmiin Arizona haki apua Pittsburghista ja Phil Kesselistä. Tämä veteraani pelaaja on yksi harvoista joka on tehnyt edellisillä 11 kaudella yli 20 maalia joten hänen harteillaan lepää kojoottien toivo maaleihin.

Vielä avausottelussa se ei näkynyt sillä he kärsivät 1-2 tappion kaliforniassa Anaheimiä vastaan vaikka he hallitsivat ottelua selvästi. Joukkue tarvitsee lisää maaleja ja kotona siihen voi olla mahdollisuus. Siltikin Arizona lähtee otteluun hyvän puolustuksen ja maalivahtipelin kanssa joten vähämaalinen ottelu voi olla tiedossa. Nordicbet tarjoaa alle 5.5 maaliin kertoimen 1.81. Viime kaudella vastaava ottelu päättyi lukemiin 1-2.

Boston on kova vierasjoukkue

Boston voitti avausottelussaan Dallas Starsin Texasissa 1-2 lukemin ja tämä oli heidän seitsemäs voittonsa vieraissa kahdeksaan viime otteluun. Viime kaudella joukkue voitti 41 vierasottelustaan 20 joten lähes puolet.

Bostonille tarjotaan hieman liian alhaista kerrointa voitolle tässä ottelussa. Nordicbet tarjoaa vieraiden suoralle voitolle 2.10 kerrointa, joka voi olla hyvä jättää väliin.

Bostonille voi kuitenkin hakea ehkä maalintekijöitä ja yksi vaihtoehto on Charlie Coyle joka on ollut Bostonin paras pelaaja harjoituskaudella. Hän ei osunut avausottelussa, mutta nyt voi olla sen paikka.

 

 

Nordicbet tarjoaa Arizonan voitolle 2.25 kertoimen ja usko on että he hakevat ensimmäisen voittonsa ensimmäisestä kotiottelustaan. Joukkue tulee taistelemaan playoff paikasta tällä kaudella ja sitä varten joukkueen täytyy parantaa maalintekoaan ja siihen heillä on kaikki mahdollisuudet.

Aseta Vetosi