advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Tässä 100% parhaat veikkaussivut jääkiekkoveikkaukseen!

Jääkiekko ja vedonlyönti ovat lähes kaikille suomalaisille vedonlyöjille iso asia. Kaikki pohjoismaisille ja suomalaisille vedonlyöntimarkkinoille keskittyneet vedonlyöntisivut pitävät jääkiekkoa yhtenä tärkeimmistä lajeista, kuningaslaji jalkapallon ja monen muun ison lajin kanssa.

Lähes kaikki, tai sanotaan nyt että kaikki veikkaussivut tarjoavat vedonlyöntikohteet ja kertoimet peruskohteisiin. Joidenkin sivustojen kertoimet ja kohteet voivat rajoittua muutamiin kymmeniin kohteisiin per jääkiekkokohde, parhaat veikkaussivut voivat antaa pelaajalle mahdollisuuden lyödä vetoa jopa sadoista eri kohteista per ottelu.

Nappaa bonukset näiltä sivustoilta:

  • Pelisivusto
  • Pelaamaan
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Mikä on paras veikkaussivu?

Jääkiekkokohteet ja kertoimet ovat pitkässä juoksussa toki se tärkein asia, mutta veikkausbonukset ja erilaiset tarjoukset ja kilpailut pelaajille ovat myös tärkeässä asemassa. Minkälainen ensitalletusbonus pelaajalle on luvassa tai minkälainen tervetuliaisbonus pelaajaa odottaa? Onko tarjolla esimerkiksi viikoittaista tai kuukausittaista bonusta vedonlyöntiin? Näitä kaikkia asioita pelaajan tulee ottaa huomioon pelatessaan vedonlyöntiä eri sivustoilla.

Olemme tarkkaan käyneet peliammattilaistemme kanssa läpi useita kymmeniä pelisivustoja ja olemme myös itse käyneet kokeilemassa, miten hyvä näillä sivustoilla on lyödä vetoa jääkiekosta. Olemme niin varmoja näiden sivustojen laadusta ja turvallisuudesta, että voimme niitä avoimin mielin tarjota myös kaikille lukijoillemme.

Loppupeleissä paras veikkaussivu on se, missä pelaaja pidemmän päälle viihtyy ja mistä saa parhaat kertoimet omaan vedonlyöntiin. Välttämättä se sivusto joka lupaa parhaat vedonlyöntibonukset pelaajalle ensitalletuksen yhteydessä ei olekaan sitten enää bonuksen jälkeen se sivusto jolla viihtyy pitempään.

Suosittelemme että rekisteröidyt useammalle vedonlyöntisivustolle. Näin voit olla varma siitä että kun löydät erinomaisen kertoimen tai kertoimet jääkiekkoon, pääset heti hyödyntämään ne omassa vedonlyönnissäsi!

 

Jääkiekko live stream -palvelut

Yhä useampi vedonlyöntisivusto tarjoaa livevedonlyönnin ohessa livestream-lähetyksiä. Usein näiden lähetysten katsomiseen tarvitaan ainoastaan ilmainen pelitili ja tietty vähimmäismäärä rahaa pelitilillä. Jotkut veikkaussivut vaativat vedonlyöntiä viimeisen 24 tunnin aikana jotta voi katsoa livestream-lähetyksiä. No, sitä vartenhan peliportaalit ovat.

Livestream palvelua tarjoavat toki myös kaupalliset yhtiöt ja perinteinen tv:n katsominen kanavien kautta alkaa olemaan jo ehkä jopa hieman vanhanaikaista. Livestream on katsottavissa toki tv:n kautta, mutta voit katsella livestreamia myös oman mobiililaitteesi kautta – älypuhelimella tai tablet-laitteella. Ja tietenkin voit lyödä vetoa samaan aikaan. Mahtava kokonaisuus kaiken kaikkiaan!

Tällä hetkellä ainakin NordicbetMr Green ja Unibet näyttävät kattavasti eri urheilulähetyksiä vedonlyöntikohteidensa tueksi. Jääkiekko on isossa osassa, joskin tietyt sarjat ovat Suomessa yksinoikeudella tietyillä yhtiöillä. Ilmainen jääkiekko stream on haluttua tavaraa ja niitä on siis kaikille pelaajille saatavilla.

100% asti 200€
Vieraile nyt

Ilmainen jääkiekko stream

Liiga livestream on saatavilla ainoastaan Telia TV:n kautta, Liigan televisiointioikeudet siirtyivät Ruutu+ ja Nelonen -yhtiöltä Telialle tämän kauden alkajaiseksi.

NHL liigan lähetykset on Suomessa ainoastaan Viaplay-palvelulla ja Viasat-tv kanavilla, toki näitäkin otteluita on tarjolla eri vedonlyöntiyhtiöiden live stream -palveluiden osalta. Nämä eivät suomalaispelaajille näy ns. geoblokkauksen takia. Tähän on toki olemassa lailliset keinot, miten tuo blokkaus kierretään. Yksi sivusto joka näyttää näitä NHL-lähetyksiä on Bet365.

KHL:n televisiointioikeudet ovat myös Viaplay / Viasat yhtiöllä, NHL:n tapaan tähänkin liigaan on toki saatavilla livestreameja ympäri internettiä. Suosittelemme kuitenkin Viaplayn hankkimista, yhdellä kuukausimaksulla paljon urheilua ja jääkiekkoa.

CHL eli Champions Hockey League -otteluita pääset seuraamaan livenä vaikkapa Nordcibetin ilmaisten streamien kautta. Voit siis nähdä suomalaisjoukkueita tositoimissa – täysin ilmaiseksi. Myös Ruotsin liiga eli SHL näkyy isosti live stream lähetysten kautta – muutamilla vedonlyöntisivuilla!

Jääkiekon MM-kisojen televisiointioikeudet ovat tällä hetkellä MTV3 ja Cmore maksupalvelun alaisina Suomessa, mutta geoblokattuja livestreameja on toki näihinkin kisoihin saatavilla. Ilmaiseksi YLE:n kanavilla näkyvät Nuorten U20 MM-kisat sentään näkyvät täysin ilmaiseksi live stream palvelussa YLE Areenan kautta. Ainakin Suomen pikkuleijonien osalta.