advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Parhaat Ilmaisvedot – Lyö vetoa jääkiekosta ilmaiseksi

Ilmaisvedot ovat nimensä mukaisesti vedonlyöntisivustojen tarjoamia ilmaisia bonuksia vedonlyöntiin. Ne on syytä ottaa aina talteen, varsinkin jos olet juuri aloittamassa vedonlyöntiä tai kokeilemassa uutta sivustoa. Ilmaisvetojen kohdetta ei useinkaan ole rajattu, joten ne sopivat täydellisesti esimerkiksi juuri jääkiekkovetoihin.

Ilmaisvedot eivät suuruudeltaan vedä vertoja talletusbonuksille. Silti niillä on mahdollisuus rakentaa mukava pelikassa nettivedonlyöntiin. Monet sivustot tarjoavat ilmaisvetoja myös vanhoille asiakkailleen ja myös nämä tarjoukset kannattaa poikkeuksetta hyödyntää.

Ilmaisvedoissa ei ole mitään riskejä, joten voit huoletta kokeilla vaikka useampaakin uutta sivustoa. Suosittelemme kuitenkin aina lukemaan käyttöehdot huolella, jotta yllätyksiä ei tule.

Ilmaisvedot jääkiekkoon sivultamme – NHL, SM-liiga, KHL, CHL – Katso kaikki parhaat tarjoukset ja lyö ilmaiset jääkiekkovedot sisään!

Ilmaisvedot / riskittömät vedot

Ilmaisvetoja on kahdenlaisia. Ilman talletusta, eli siis täysin ilmaiseksi, saatavat vedot sekä ilmaisvedot jotka vaativat talletuksen. Jälkimmäisistä käytetään myös nimitystä riskitön veto.

Ilmaisvedot ilman talletusta ovat melko harvinaisia ja liikkuvat yleensä noin 10€ tuntumassa. Yleensä myös ilmaisvedon voitot ovat kierrätysvaatimusten alaisia. Joudut siis ilmaisvedon osuessa panostamaan voittosumman tietyn määrän kertoja ennen kotiuttamista.

Riskittömät vedot talletuksen yhteydessä ovat yleensä ehdoiltaan parempia ja ne ovat usein myös vapaita kierrätysvaatimuksista. Suosittelemmekin yleensä vähintään pienen talletuksen tekemistä, jotta saat kaikki irti uuden vedonlyöntisivuston tarjouksista.

Ilmaisvedot jääkiekkoon

Jääkiekko on Suomen suosituin urheilulaji ja sitä myöden myös ylivoimainen ykkönen vedonlyönnissä. Tämä tarkoittaa suurta kohdemäärää ja sitä, että lätkä sopii täydellisesti myös ilmaisvetojen kohteeksi. Yleensä kaikki ilmaisvedot ovatkin käytettävissä niin kotimaiseen kuin kansainväliseenkin jääkiekkoon.

Toisinaan ilmaisvetojen ehtoja on hieman rajoitettu. Voi olla, että pystyt käyttämään ilmaisvetosi ainoastaan jääkiekon 1×2-kohteisiin tai yli/alle-markkinaan. Joillain sivustoilla rajoituksia ei ole ja voit käyttää ilmaisvetosi mihin tahansa kiekkokohteeseen, esimerkiksi maalintekijään tai muihin erikoiskohteisiin.

Miten ilmaisveto toimii?

Vedonlyöntisivusto aktivoi tilin avaamisen yhteydessä pelitilillesi ilmaisvedon, jonka voit käyttää haluamaasi pelikohteeseen. Jos kyseessä on ilman talletusta ansaittu ilmaisveto, vedonlyöntisivusto maksaa yleensä osuneesta vedosta nettovoiton. Eli mikäli vetosi osuu, tilillesi maksetaan voitto vähennettynä vedon panoksella.

Esimerkki: Olet oikeutettu 10€ ilmaisvetoon. Päätät lyödä ilmaisen vetosi SM-liigakohteeseen kertoimella 3.00. Jos vetosi osuu, tilillesi hyvitetään 20€ (kokonaisvoitto vähennettynä panoksella).

Miten riskitön veto toimii?

Riskitön veto ansaitaan usein ensimmäisen talletuksen yhteydessä ja ehdot ovat hieman erilaiset. Yleensä käytäntö on se, että saat käyttöösi tietyn suuruisen vedon täysin ilman riskiä ja vedon osuessa käytössäsi on koko voittosumma.

Esimerkki: Saat ensimmäisestä talletuksestasi bonuksena 50€ riskittömän vedon. Lyöt vedon SM-liigaan kertoimella 3.00. Jos vetosi osuu, voitat koko summan 150€. Sen sijaan jos vetosi ei osu, saat panoksesi 50€ takaisin.

100% asti 200€
Vieraile nyt

Mitä ilmaisvedoilla kannattaa pelata?

Usein kuulee kysyttävän, mitä ilmaisvedoilla sitten kuuluisi pelata. Kysymykseen ei ole oikeaa vastausta, sillä kaikki riippuu omista mieltymyksistä.

Jos pelaat pääosin pienellä riskillä, ei ole mitään vikaa hakea pienempää voittoa esimerkiksi maltillisella vedolla suosikin puolesta. Toisaalta riskitön veto houkuttaa myös kokeilemaan kovempaa kerrointa kunnon potin toivossa. Onhan kyseessä kuitenkin ”ilmaista rahaa”.

Haet sitten varmaa tuottoa tai riskillä isoa pottia, ylipäänsä tärkeintä on että hyödynnät kaikki peliyhtiöiden tarjoamat ilmaisvetomahdollisuudet.

Ilmaisvetojen kierrätysehdot

Varsinkin ilman talletusta hyvitettävät ilmaisvedot sisältävät usein myös kierrätysehdot. Suomeksi sanottuna tämä tarkoittaa, että vetosi osuessa sinun tulee pelata voittosumma tietyn määrän kertoja ennenkö voit kotiuttaa voittosi.

Aktiiviselle vedonlyöjälle asia ei tietenkään ole mikään ongelma, sillä vetoja tulisi lyötyä muutenkin. Kierrätysvaatimus ilmaisvedon voitoille on lisäksi yleensä varsin kohtuullinen, luokkaa 1-4x nettovoitto. Esimerkiksi juuri jääkiekosta innostuneelle vedonlyöjälle tämä ei tuota ongelmaa, sillä kohteita on tarjolla liukuhihnalta.

Kierrätysehdoilla on yleensä jonkinlainen aikaraja. Tavallista on, että voitot tulee kierrättää viikon, kahden viikon tai kuukauden kuluessa alkuperäisen vedon ratkeamisesta. Ei siis kannata unohtaa ilmaisvedon voittoja pelitilille vanhenemaan.

Muita ehtoja ilmaisvedoille

Vedonlyöntisivustot saattavat rajoittaa ilmaisvetoja myös muilla ehdoilla. Yleensä ilmaisvedot tulee pelata yksittäisvetoina, eli yhdistelmävedot eivät tässä kohdin tule kyseeseen. Ilmaisvetojen voitoilla tällaista rajoitusta ei sen sijaan juuri ole.

Myös minimikertoimia voi olla asetettu niin ilmaisvedoille kuin riskittömillekin vedoille. Peliyhtiö saattaa esimerkiksi vaatia, että ilmaisvedot lyödään minimikertoimella 1.80. Myös sallituille pelikohteille saattaa olla rajoituksia, esimerkiksi siten että vain 1×2-kohteet kelpaavat.

Suosittelemme lukemaan aina tarkasti ilmaisvetoja koskevat käyttöehdot sivuiltamme, jotta yllätyksiä ei tule enää ilmaisvetoja asetettaessa. Jos jotain epäselvää vielä jää, asian voi tarkistaa peliyhtiön ehdoista tai asiakaspalvelusta.

Miksi vedonlyöntisivustot tarjoavat ilmaisia vetoja?

Kilpailu asiakkaista vedonlyöntimarkkinoilla on kovaa ja raakaa. Tämä pakottaa peliyhtiöt tarjoamaan erilaisia houkuttimia, jotta uudet asiakkaat valitsisivat juuri heidän sivustonsa. Ilmaisvedot ovat yhtiöille yksi markkinointikeino.

Uusille asiakkaille ilmaisvedot ovat houkuttelevia tarjouksia. Olet sitten aloittamassa vedonlyöntiä tai harkitsemassa uutta pelisivustoa, ilmaisvedot tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden kokeiluun ilman riskiä. Pienemmällä pelikassalla operoiville ilmaiset vedot tarjoavat myös oivan mahdollisuuden kasvattaa pelitilin saldoa ilman riskiä.

Ilmaisvedot vanhoille asiakkaille

Ilmaisvedot eivät missään nimessä rajoitu vain uusille asiakkaille. Vedonlyöntisivustot tarjoavat säännöllisesti ilmaisvetoja myös vanhoille asiakkailleen. Tarjoukset ovat yleensä henkilökohtaisia, joten sähköpostit tai tekstiviesti on yleensä syytä katsoa tarkalla silmällä läpi.

Vanhojen asiakkaiden ilmaisvedot ovat myös usein selvästi suurempia, mikä tarkoittaa parempia etuja jo pelitilin omaaville vedonlyöjille. Ilmaisvetoja voit odottaa varsinkin silloin, jos et ole hetkeen pelitiliäsi käyttänyt. Ne ovatkin peliyhtiöille yksi tavoista aktivoida jo olemassa olevia asiakkaittaan. Pelaajille tämä on tietysti mannaa.

Ilmaisveto vs talletusbonus

Ilmaisvedot ovat yleensä määrältään varsin pieniä. Varsinkin aktiiviselle vedonlyöjälle talletusbonukset ovatkin se houkuttelevampi vaihtoehto sen jälkeen, kun ilmaisvedot on käytetty. Talletusbonukset yleensä jopa tuplaavat ensimmäisen talletuksesi.

Talletusbonusten kautta olet oikeutettu muhkeaan pottiin bonusrahaa. Avaamalla esimerkiksi 3-5 pelitiliä, varmistat parhaiden kertoimien lisäksi satoja euroja bonusrahaa pelikassasi tueksi.