NHL kaudella 2018/19

NHL eli National Hockey League on jääkiekon saralla se suurin ja kaunein kiekkoliiga. NHL vedonlyönti on joka kausi todella suurta meillä ja kaikissa niissä maissa joissa jääkiekko on isossa asemassa. NHL veikkaus on suurta ennen kautta ja tietenkin kauden aikana, jolloin pelataan iso määrä runkosarjan ja NHL -pudotuspelejä. NHL otteluista voit lyödä vetoa ennen ottelua ja livevedonlyönnin kautta myös otteluiden aikana.

NHL:n suosiota Suomessa ei himmennä sekään, että suurin osa otteluista pelataan yöllä Suomen aikaa. NHL veikkausvihjeet pitävät huolen siitä että vedonlyönti ei unohdu ennen nukkumaanmenoa ja aamulla voi katsoa mitä on yön NHL -peleissä tapahtunut. Moni vedonlyöjä katsoo NHL tulokset teksti-tv:stä, sivu 235 on ollut jo pitkään teksti-tv:n suosituin sivu ainakin urheilun puolella.

NHL on perustettu vuonna 1917 ja Stanley Cupin voitto on yksi koko urheilumaailman arvostetuimmista voitoista. Tällekin kaudelle voit lyödä vetoa siitä mikä joukkue tuon pokaalin tulee lopulta voittamaan, kertoimet löydät nhl vedonlyönti -kohteita tarjoavilta veikkaussivuilta.

  • Num
  • Pelisivusto
  • Pelaamaan
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

NHL 2018 – 2019 – Jets ja Panthers pelaavat Suomessa

NHL 2018 – 2019 sarja alkaa torstaina 4.10.2018. Tästä NHL:n runkosarja jatkuu pitkälle kevääseen ja viimeinen runkosarjan ottelu pelataan 7.4.2018. Tällä kaudella myös Suomessa koetaan jotain huikeaa kun NHL:n kaksi runkosarjan ottelua pelataan Hartwall Arenalla. Winnipeg Jets ja Florida Panthers ottelevat toisiaan vastaan marraskuun 2018 alussa. Liput noihin kahteen otteluun menivät todella nopeasti ja nyt odotellaan vain kauden alkua ja kertoimia tähän totteluun.

NHL veikkaus on suosittua etenkin ennen kautta, jolloin vedonlyöjä voi lyödä vetoa NHL voittajista. Voit lyödä vetoa runkosarjan voittajasta ja moni NHL-ennakko povaa jo pudotuspelien jälkeistä mestaria. Pari kuukautta ennen kauden 2018 – 2019 alkua NHL:n mestaruuskertoimet ovat varsin tasaiset, kuusi joukkuetta taistelee kertoimien mukaan isoiten tämän kauden NHL-mestaruudesta. Nämä ovat Tampa Bay Lightning (9.50) Nashville Predators (10.00), Toronto Maple Leafs (10.00), Winnipeg Jets (11.00), Boston Bruins (12.00) ja Washington Capitals (12.00), joka lähtee kauteen hallitsevana mestarina.

Voit myös lyödä NHL vedonlyöntiä joukkueiden menestymisestä omassa konferenssissa tai divisioonassa ja lähempänä kautta voit löytää kertoimet NHL -pelaajien pörssivoitoista. Voit siis jännittää esimerkiksi voittaako Patrik Laine maalipörssin ja Sebastian Ahosyöttöpörssin. Näille löydät NHL-kertoimet jääkiekkoon keskittyneiltä veikkaussivuilta.

Yksi mielenkiintoisimmista vedonlyöntikohteista on vuoden tulokaspalkinnon saaja. Varsinkin kauden alussa kertoimet voivat olla todella isoja ainakin potentiaalisille yllättäjille, näitä NHL kertoimia kannattaa tarkkailla varsin tarkasti.

NHL:n televisiointi ja livestream

Suomessa NHL-pelit kotisohville ja mobiililaitteisiin televisioi Viasat ja Viaplay. NHL vedonlyöjä pääsee seuraamaan NHL -pelejä varsin kohtuullisella kuukausimaksulla ja pelejä näytetään todella paljon suorana tai jälkilähetyksenä. Viaplayn livestream on saatavilla tietokoneen selaimelle ja erilaisille älylaitteille kuten kännykät ja tabletit. Viaplaylle löytyy myös oma äly TV -sovellus uusimmille televisioille.

Rajattomasti suoratoistoa, nopea, luotettava
Vieraile nyt