advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Näin seuraat Olympiaturnausta netistä

Olypiaturnauksen jääkiekko-otteluita on mahdollista seurata netin välityksellä eri tavoin. Päivitetyt tiedot urheilulajeista ja niiden vedonlyönnistä löydät sivustolta olympiavedonlyönti.com.

Urheiluvedonlyöntiyritysten kotisivuilta löytyy esimerkiksi jääkiekko live seuranta jonka avulla näet kuinka kertoimet eri lopputuloksia koskien muuttuvat reaaliaikaan otteluiden jo ollessa käynnissä. Jääkiekko live seuranta mahdollistaa näin ollen vedonlyönnin samalla kun katsot peliä ja kertoimia voidaan muuttaa myös ottelun aikana.

Yleisradio tuottaa tonneittain suoria kisalähetyksiä ja niitö voi seurata tietokoneella, tabletilla sekä kännykällä. Lähetyksiä on kaikenkaikkiaan n. 700 tuntia.

Lisäksi MTV3:n kotisivuilta löytyy paljon olympialaisiin liittyviä uutisia ja on myös luultavaa että sivustoille tullaan myös lisäämään jääkiekko tulosseuranta jossain muodossa kisojen ollessa jo käynnissä.

Myös Unibet esittää sivuillaan olympialaiset live-streamina, ja näitä voi katsoa ILMAISEKSI. Kun kirjaudut sivustolle, klikkaa Live Betting –linkkiä ja valitse mitä haluat katsoa. Kuvaruudun kokoa ja muita teknisiä asetteluja voi säätää tarpeen mukaan.

Netissä on lukuisia muitakin online urheilukanavia missä kisoja voi seurata, etsivä löytää.

Olympiaturnaus Facebookissa ja Twitterissä

Sotshin kisat ovat myös saaneet oman Facebook sivustonsa josta löydät kaikenlaista tietoa olympialaisten tapahtumista.