Liiga on Suomen suosituin sarja

Katso parhaat sivustot, jotka tarjoavat jääkiekon live stream –lähetyksiä ilman turhaa säätämistä. Ilmaiseksi ja laillisesti!

Liigan historia on pitkä ja värikäs ja se on koskettanut tavalla tai toisella lähes jokaista suomalaista vuosien saatossa. Nykymuotoinen sarja perustettiin vuonna 1975 korvaamaan vanha SM-sarja. Tätä nykyä Liigassa on 15 joukkuetta, jotka on jaettu viiteen kolmen joukkueen lohkoon.

Myös vedonlyönti on tänä päivänä kiinteä osa SM-liigaa. Liiga on pelivaihdolla mitaten Suomen ylivoimainen ykkönen, kaikki muut lajit ja sarjat tulevat kaukana perässä. Sarja onkin erityisen herkullinen pelattava, sillä mielipide joukkueista löytyy lähes jokaiselta. Liigaa on myös erittäin helppo seurata, sillä uutisointi sarjasta on varsin aktiivista ja vilkasta.

Liiga on vedonlyönnin suosituin sarja. Lue lisää ja katso kaikki vihjeet sekä parhaat vedonlyöntisivustot SM-liigaan.

 

  • Pelisivusto
  • Pelaamaan
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Liiga ja vedonlyönti

Liigan suuri suosio pelaajien keskuudessa on kasvattanut myös vedonlyöntisivustojen kohdevalikoimaa. Onkin tultu pitkä aika niistä ajoista, kun kioskin tiskillä tai huoltoaseman nurkkapöydässä ruksittiin voittajakertoimia kupongille.

Nykyisin Liigan vedonlyönti alkaa jo selvästi ennen varsinaisen kauden alkua. Monenlaiset voittajavedot tulevalle kaudelle aukeavat jo hyvissä ajoin. Mestaria, pistepörssin voittajaa tai erilaisia muita joukkue- sekä pelaajavetoja onkin mahdollista lyödä jo paljon ennen syyskuista runkosarjan starttia.

Varsinaisen kauden aikana selvästi suosituimpia ovat otteluiden 1×2-vedot, mutta myös erilaiset maalimäärävedot sekä eksoottisemmatkin vaihtoehdot kasvattavat koko ajan suosiotaan. Kohdevalikoiman valtava kasvu mahdollistaa myös monenlaiset maalintekijä-, tasoitus- sekä lopputulosvedot.

Liigan live-vedonlyönti

Ottelunaikainen vedonlyönti kasvattaa koko ajan suosiotaan. Nykyisin live-vetoja lyödään jo lähes samassa määrin kuin ennakkovetojakin ja tahti vain kiihtyy. Teknologian kehittyminen on mahdollistanut myös vedonlyönnin kehittymisen ja parhaiten tämä näkyy juuri live-vedonlyönnissä.

Liiga tarjoaa täydellisen kohteen ottelunaikaiselle pelaamiselle. Istut sitten kotona television ääressä, pubissa ottelua seuraamassa tai vaikkapa paikan päällä matsissa, lähin vedonlyöntimahdollisuus on yhtä lähellä kuin matkapuhelimesi. Ja kohdevalikoimaa piisaa.

Vedonlyöntisivustot ja Liiga

Vaikka Suomessa Liiga, ja jääkiekko ylipäänsä, on se selkeä ykkönen, näin ei toki ole isossa osassa muuta maailmaa. Kansainväliset vedonlyöntisivustot ovat kuitenkin ottaneet hienosti huomioon suomalaisten intohimon sarjaansa kohtaan. Tarjolla onkin valtava määrä pelikohteita erittäin kilpailukykyisillä kertoimilla.

100% asti 200€
Vieraile nyt

Liigasta vetoa lyövällä onkin tänä päivänä parempi tilanne kuin koskaan ennen. Kilpailu sinivalkoisista asiakkaista on vedonlyöntiyhtiöiden parissa kiivasta. Parhaiten tämä näkyy uusille asiakkaille tarjottavista tervetuliaistarjouksista. Aktiivinen vedonlyöjä voikin napata useiden satasten, tai jopa tuhansien eurojen, edut tililleen. Parhaat tarjoukset luotettavilta vedonvälittäjältä löydät sivuiltamme.

Liigan seuraaminen

Liigan seuraaminen ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin nykyisin. Kaikki isoimmat mediat uutisoivat melko kattavasti sarjasta, joukkueiden nettisivut päivittyvät lähes päivittäin ja vaikkapa sosiaalinen media tarjoaa oivan mahdollisuuden seurata joukkueiden sekä pelaajien elämää lähes reaaliajassa.

Myös vedonlyöjän kannalta tilanne on herkullinen. Tietoa ja tilastoja on tarjolla valtavasti, usein kuitenkin jo liikaakin. Hedelmät kerääkin se aktiivinen betsari,  joka pystyy suodattamaan tästä tietotulvasta oleellisen.

Rajattomasti suoratoistoa, nopea, luotettava
Vieraile nyt

Liiga ja live stream

Vedonvälittäjät tarjoavat nykyisin sivuillaan suuren määrän otteluita suoratoistona, live streamina. Liigan otteluita ei kuitenkaan tuolta listalta löydy. Telia lunasti oikeudet Liigaan pitkällä kuuden vuoden sopimuksella vuonna 2018.

Ainoa tapa seurata Liigaa säännöllisesti suorina lähetyksinä onkin Telia TV, jossa on tarjolla jokaisen ottelun lisäksi runsaasti myös muuta Liiga-aiheista sisältöä niin ottelu- kuin välipäivinäkin. Satunnaisesti Liigan otteluita on nähtävissä myös television vapailta kanavilta.