Jääkiekon live stream – Katso huippulätkää ilmaiseksi netissä

Katso parhaat sivustot, jotka tarjoavat jääkiekon live stream –lähetyksiä ilman turhaa säätämistä. Ilmaiseksi ja laillisesti!

Jääkiekko live stream

Jääkiekko on suomen suosituin urheilulaji. Ei siis ihme, että myös netin live stream-palveluissa kiekko-ottelut ovat kuumaa tavaraa. Nykypäivänä on melko helppoa löytää suora striimi moniin huippuotteluihin, joten lätkäfaneilla onkin menossa kissanpäivät.

Urheilun katsominen netissä kasvattaa koko ajan suosiotaan ja myös jääkiekkoon löytyy paljon live stream –lähetyksiä, niin Suomesta kuin maailmaltakin. Live streamien taso on myös koko ajan noussut ja nykyisin tarjolla onkin erittäin laadukkaita lähetyksiä. Sivuiltamme löydät kaikki parhaat ja ilmaiset streamit jääkiekkoon, tottakai täysin laillisesti.

Mistä näkee jääkiekkoa ilmaiseksi?

Pääosin ilmaisia live streameja jääkiekkoon tarjoavat vedonlyöntisivustot. Ne ostavat lähetysoikeuksia eri sarjoihin ja tapahtumiin jakaakseen niitä edelleen asiakkaidensa nähtäväksi. Tarjolla onkin lajien kirjo laidasta laitaan. Jääkiekko on yksi lajeista suosituimpia, ainakin meidän suomalaisten asiakkaiden keskuudessa.

Jääkiekon live streamien katselu vedonlyöntisivustolla on yksinkertaista. Yleensä ainoa vaatimus on pelitili sekä jonkunlainen minimaalinen positiivinen saldo. Esimerkiksi NordicBetillä vaaditaan 1€ saldo pelitilille, muita vaatimuksia ei ole. Unibetille riittää yksi ainoa sentti (0.01€). Rahapelaamista live streamien katsominen ei vaadi, joten käytännössä näet ottelut ilmaiseksi.

Kuinka katsoa live streameja?

Kuten edellä todettua, live streamien katselu on erittäin yksinkertaista. Tarvitset ainoastaan pelitilin ja pienen positiviisen saldon. Sen jälkeen kaikki on helppoa. Vedonlyöntisivustolta näet helposti, mitkä ottelut ovat tarjolla live streamissa. Sen jälkeen tarvitsee vain klikata ottelun kohdalta ja pääset aloittamaan suoratoiston.

Tekniset vaatimukset live streamien katseluun eivät ole korkeat. Normaali tietokone, tabletti tai vaikkapa kännykkä riittävät yleensä mainiosti. Lähetyksen laatu on nykyisin varsin hyvä, joten pienemmältäkin ruudulta pystyt mukavasti seuraamaan jääkiekko sekä muitakin lajeja suorana.

Jääkiekon live stream mobiilissa

Kuten lähes kaikki muukin toiminta, myös vedonlyönti on siirtynyt yhä suuremmassa määriin mobiiliin. Erilaiset kannettavat päätelaitteet mahdollistavat vedonlyönnin, sekä myös live streamien katselun, nykyään ajasta ja paikasta riippumatta.

Vedonlyöntisivustot ovatkin satsanneet tähän puoleen viime vuosina roimasti. Nykyään kun haluat katsella live streamia lätkämatsista, lähetyksen tasollisesti ei ole mitään väliä teetkö sen kotona täysiverisellä tietokoneella vai esimerkiksi kännykällä ruuhkabussissa.

Mikä mukavinta, saat kännykällä samalla myös helpon yhteyden ottelun avoimiin vedonlyöntikohteisiin. Enää ei tarvitsekaan kiirehtiä lähimmälle tietokoneelle tai television ääreen katsellaksesi suoria kiekkomatseja vetojen kera. Ei muuta kuin kirjautuminen vedonlyöntisivustolle, live stream auki ja vedot sisään!

Live jääkiekko: CHL

Jääkiekon CHL-sarja on kasvattanut suosiotaan tasaisesti. Tämä näkyy myös kiinnostuksen kasvuna vedonlyöjien keskuudessa. Live streamien kannalta sarja onkin täyttä kultaa. Jokainen kauden CHL-ottelu on katsottavissa ilmaiseksi! Ainoa vaatimus on pelitili ja pieni ensitalletus. Tämän jälkeen näet koko kauden ilmaiseksi alusta loppuun. CHL on joukkuemäärän järkevöittämisen jälkeen myös urheilullisesti aivan erinomainen sarja. Kun mukana on myös SM-liigan huippujoukkueita, mielenkiintoisempaa lätkäsarjaa saa hakea.

CHL live streamit NordicBetillä

CHL:n oikeudet omistaa Nordicbet. Sivustolta www.nordicbet.com löydätkin kaikki kauden CHL-ottelut suorina lähetyksinä, alkusarjasta aina finaaleihin asti. Ottelut ovat tarjolla HD-kuvanlaadulla, mikä takaa mahtavan katselukokemuksen kaikille laitteille.

Katsoaksesi CHL-ottelut NordicBetillä, tarvitset ilmaisen pelitilin. Tilin saat auki sivustolla parissa minuutissa. Urheilulähetysten katsomiseen tilille vaaditaan myös yhden euron (1€) positiivinen saldo. Varsinaista pelaamista ei kuitenkaan vaadita, joten pienen ensitalletuksen jälkeen kaikki ottelut ovat käytössäsi täysin ilmaiseksi.

NordicBet tarjoaa live streameina myös valtavan määrän muuta urheilua. Samalla pienellä vaivalla saatkin käyttöösi lähetyksiä mm. jalkapallosta, koripallosta, tenniksestä ja useista muista lajeista. Mikä mukavinta, NordicBet lisää koko ajan tarjontaansa live streamien suhteen, joten tulevaisuus näyttää urheilun ystävien kannalta ruusuiselta.

Live jääkiekko: KHL & SHL

KHL ja SHL muodostavat ison osan vedonlyöntiyhtiöiden jääkiekon live streameista. Molempiin huippusarjoihin on tarjolla kattavasti lähetyksiä. Kuten CHL, myös kaikki SHL:n ottelut ovat nähtävissä suorina lähetyksinä yhtiöiden sivuilla.

SHL live streamit NordicBet & Unibet

Ruotsin pääsarjaa näyttää sivuillaan NordicBetin lisäksi myös Unibet. Unibet on tehnyt homman vielä helpommaksi, sillä ainoa vaatimus pelitilin lisäksi on ainoastaan yhden sentin (0.01€) positiivinen saldo. Myöskään Unibet ei vaadi minkäänlaista pelaamista urheilun katsomiseen, joten käytössäsi on valtava kirjo huippu-urheilua täysin ilmaiseksi.

KHL live streamit

KHL on yksi suomalaisia eniten kiinnostavista jääkiekkosarjoista. Itäisen naapurimme kruununjalokiveen löytyykin mukavasti live streameja. NordicBet on tässäkin se ensimmäinen vaihtoehto, sillä yhtiö näyttää sivuillaan useita otteluita viikossa. Myös Betsson on koko ajan parantanut tarjontaansa ja jääkiekon live streameja löytyy tätä nykyä säännöllisesti myös KHL:ään.

Live jääkiekko: SM-Liiga

Kotoiseen pääsarjaamme, SM-liigaan, ei valitettavasti tällä hetkellä ole tarjolla ilmaisia live streameja. Oikeudet omistaa Telia ja ainoa tapa nähdä laillisesti SM-liigakiekkoa, on lunastaa kuukausimaksullinen paketti. Mikäli törmäät netissä laittomaan live streamiin SM-liigasta, emme suosittele tarttumaan tarjoukseen.

Live jääkiekko: NHL

Suomessa oikeudet NHL:ään omistaa Viasat. Vedonlyöntisivustoilla ei siis ole mahdollisuutta näyttää NHL:n live streameja sivuillaan. Tämä on harmillista, sillä useilla isoilla vedonlyöntiyhtiöillä on käytössään oikeuksia NHL:n otteluihin.

Netissä kiinni NHL-otteluihin pääset maksullisen Viaplay-palvelun kautta. Samaan pakettiin kuuluu runsaasti muutakin urheilua, joten sijoitus tulee kyllä takaisin korkojen kera.

Helpot rahansiirrot live stream sivustoille

Vedonlyöntisivustot ovat tehneet asioimisen helpoksi suomalaisille asiakkaille. Tämä koskee myös rahansiirtoa. Käytössä ovat kaikki tutut vaihtoehdot verkkomaksusta alkaen. Luonnollisesti myös tutut korttitalletukset Visan sekä MasterCardin kautta toimivat moitteetta.

Jääkiekon live streamit – netissä ilmaiseksi

Yhteenvetona voidaan todeta, että jääkiekon live streameja on nykypäivänä tarjolla moneen lähtöön. Huippukiekon ystäville on ilmaista katsottavaa syksystä kevääseen, lähes joka päivä. Kannattaakin testata useita sivustoja jotta löytää mieleisensä.

Mikäli vedonlyönti on lähellä sydäntä, tilanne on vielä herkullisempi. Avaamalla pelitilin, uusi suomalainen asiakas on lähes poikkeuksetta oikeutettu myös mukaviin uuden asiakkaan etuihin. Vähintäänkin saat ensitalletuksesi verran bonusrahaa tilillesi, jota voit käyttää haluamiisi kohteisiin. Samalla varmistat itsellesi katseluoikeuden huippujääkiekon maailmaan, joten tilanne ei ole lainkaan hassumpi.