advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Coolbet – Ehdoton pelipaikka jääkiekkoveikkaajille

Coolbet – Ehdoton pelipaikka jääkiekkoveikkaajille

Vuonna 2016 avattu Coolbet tarjoaa asiakkailleen mahtavat sivut ja upeat kohdevalikoimat kertoimineen. Tutustu Coolbetin tarjontaan heti ja poimi talteen joko 100% tai 50€ tervetuloabonus!
Offer Overview
Arvio
Mobile Platforms iphone, android
Payment method Bank Transfer
Euteller
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Visa
Tykkäätkö lyödä vetoa jääkiekosta? Oletko vieraillut Coolbet.com vedonlyöntisivustolla? Jos vastasit ensimmäiseen kysymykseen kyllä ja jälkimmäiseen ei niin tee asioihin muutos jo tänään! Coolbet on yksi tämän hetken parhaista ja mielenkiintoisimmista vedonlyöntisivuista joka sopii esimeriksi jääkiekkovedonlyöjille kuin se kuuluisa nyrkki silmään. Tutustu Coolbetin upeaan ulkoasun omaavaan sivustoon ja loistavaan kohdevalikoimaan jo tänään!

Coolbetilta coolit ensitalletusbonukset

Jos ja kun päätät tutustua Coolbetin visuaalisesti hienoihin sivuihin sekä sieltä löytyvään vedonlyöntitarjontaan niin sinun kannattaa ehdottomasti lunastaa itsellesi Coolbetin ensitalletusbonus. Peliyhtiö tarjoaa tällä hetkellä kahta erilaista bonusta, joista voit lunastaa itselle mieluisamman vaihtoehdon.

Vaihtoehto 1. – 100% talletusbonus

Coolbet tarjoaa uusille asiakkaille ensitalletusbonuksena 100% talletusbonuksen aina 150€ asti. Talleta 150€, käytä talletuksen yhteydessä bonuskoodia COOL150 niin saat pelitillisesi muhkeat 300€ pelirahaa!

Vaihtoehto 2. – 50€ pelirahaa

Jos et halua pelata prosenteilla vaan arvostat sen sijaan riihikuivaa rahaa niin valitse ensitalletusbonuksista tämä jälkimmäinen vaihtoehto. Rekisteröidy Coolbetille, talleta 10€ aktivoi bonuskoodilla 4XBONUS niin pelikassasi lihoo 50€:llä.

Coolbet Arvio
Tervetulobonus 90%
Mobiili 95%
Maksutavat 90%
Käyttökokemus 85%
Asiakaspalvelu 90%
Overall
80%

Coolbet – Paljon loistavia kohteita lätkäveikkaajille

Coolbet pyörittää toimintaansa Virosta käsin ja eteläiset naapurimme tuntevat hyvin meidän suomalaisten maun. Coolbetin kohdevalikoimasta löytyykin todella mukava kattaus vedonlyöntikohteita huippulätkän parista. Pelattavaa löytyy tietenkin kaikista suurista sarjoista kuten NHL:stä, KHL:stä ja Liigasta. Näiden tuttujen sarjojen lisäksi Coolbet kuitenkin tarjoaa pelikohteita esimerkiksi Suomen II-divisioonasta ja Valko-Venäjän pääsarjasta. Sivusto nostaa joka päivä esille myös niin sanotun päivän pelin ja tästä slotista löytyy usein jääkiekkokohde. On siis ehdottomasti todettava, että jos lyöt vetoa jääkiekosta niin käy heti tutustumassa Coolbetin tarjontaan.

Coolbetin loistavan jääkiekkovalikoiman lisäksi sivustolta löytyy tietenkin roppakaupalla muutakin pelattavaa. Jalkapallo, koripallo, lentopallo ja esimerkiksi E-urheilu ovat myös isossa roolissa Coolbetin tarjonnassa. Sivusto tuo pelaamiseen omaa lisämaustetta tarjoamalla pelaajille mahdollisuuden rakentaa omia erikoisvetoja jotka voi räätälöidä juuri itselleen sopiviksi. Lisäksi Coolbet tarjoaa jo edellä mainittuihin päivän peleihin tylsän matsin vakuutuksen joka tuo pelaajalle panoksen takaisin 20€ asti mikäli esimerkiksi jääkiekko-ottelu päättyy lopputulokseen 0 – 0 tai 1 – 1.

Coolbet – sivusto ja ulkoasu

Coolbetin omat sivut ovat todella loistavat. Sivut ovat visuaalisesti hyvän näköiset ja niillä navigointi on todella helppoa. Käyttäjäkokemus ja käytön helppous on molemmat otettu hienosti huomioon ja sivuilla kelpaa vieraille niin tietokoneella kuin mobiililaitteilla. Suomalaisittain on aina mukava nostaa tietyiltä sivuilta esiin se seikka, että sivut ovat käännetty kokonaisuudessaan suomenkielelle.

Coolbet on päättänyt myös rohkeasti erota kilpailijoistaan tarjoamalla asiakkailleen todella avokätisesti dataa siitä minkälaisia pelipäätöksiä muut sivustolla vetoa lyöneet asiakkaat ovat tehneet. Coolbet tarjoaa nimittäin julkisen pelinvaihdon joka käytännössä tarkoittaa sitä, että juuri sinä näet mitä kaikki muut pelaajat ovat pelanneet samaan kohteeseen ja kuinka paljon. Julkinen pelivaihto kertoo sinulle, että kuinka monta henkeä kyseisestä kohteesta on lyönyt vetoa, euromääräisesti kuinka suurella pelivaihdolla ja miten prosentit ovat jakautuneet esimerkiksi betsattavien joukkueiden välillä. Tämä on todella poikkeuksellinen mutta hieno asia joka auttaa pelaajia päätöksenteossa oikeaan suuntaan.

Coolbet – Lopputulos

Yhteenvetona ja lopputuloksena emme voi kuin todeta että Coolbet on todella hyvä sivusto lyödä vetoa lähes lajin kuin lajin parissa. Tarjonta on laajaa, bonukset ja kampanjat priimaa, sivut toimivat hyvin ja ovat suomenkiliset (kuten myös asiakaspalvelu) ja kiitos Viron pelilisenssi, kaikki vedonlyönti – ja casinovoitot ovat suomalaisille pelaajille verovapaita. Mitä siis enää odotat, ota suunnaksi Coolbet!

 

Pleaa