Näin lyöt vetoa netissä jääkiekosta ja lätkäpeleistä

Vedonlyöntiä jääkiekostaVedonlyönti Jääkiekon Olympiaturnauksessa käy helposti vedonvälittäjien nettisivuilla.

Esimerkiksi vedonlyöjien suosikkisivusto Betsson mahdollistaa jääkiekon veikkaamisen muutamalla hiirenklikkauksella.

Kun olet rekisteröinyt pelitilin ja tallettanut rahaa (rahat saa pelitilille verkkopankkisiirrolla, joka on heti perillä), pääset lyömään vetoa valitsemalla Urheilupeli-alueen vasemmasta valikosta mieleisesi kohteen.

Esimerkki

Betssonilta löytyy paljon kohteita eri lajeista ja tottahan sieltä löytyvät myös lätkäpelit. Olympiaturnausta pääset pelaamaan valitsemalla pelivalikosta Olympialaiset/ Miesten jääkiekko /.

Vedonlyönti esimerkki

Esimerkiksi voittajavedon voit lyödä valitsemalla avautuvasta taulukosta joukkueen, jonka menestykseen luotat turnauksessa.

Kun klikkaat valitun joukkueen kertoimen päällä, ilmestyy sivun oikeaan reunaan Betssonin vetokuponki. Kupongissa pääset asettamaan panokset ja tarvittaessa muokkaamaan myös muita asetuksia, kuten yhdistelmävetoja, jos pelaat kerralla useampaa kuin yhtä kohdetta.

Kuvassa olemme valinneet Suomelle 20€ panoksen kertoimella 12. Tämä tarkoittaa, että jos Suomi vie MM 2012 -turnauksen, voitamme 240€.

Muut kohteet pelataan samalla tavalla. Betssonissa jokaisesta Olympiaturnauksen lätkäpelistä on pitkävedon, voittajavedon, tulosvedon ja muiden perinteisten kohteiden lisäksi paljon muuta pelattavaa: yhtä kohdetta voi pelata yli 50:llä eri tavalla. Lisäksi voit lyödä live-vetoja, eli lyödä vetoa pelin aikana.

Betssonilla uudet pelaajat saavat lisäksi 100€ bonuksen, joten tallettamalla satasen tuplaat pelirahasi heti kättelyssä.

> Betssonin nettisivuille