Netin parhaat vedonvälittäjät

Hyödynnä tietämyksesi
Jääkiekon maailmanmestaruuskisat saavat kummasti lisää jännitystä, kun lyöt vetoa joukkueiden puolesta ja vastaan. Otteluohjelma pitää sisällään kymmeniä otteluita joista voit ansaita sievoisen summan lyömällä vetoa fiksusti.

Lyö vetoa lätkästä näillä sivustoilla
unibetYlivoimaisesti laajin vetovalikoima lätkää loistavin kertoimin.
betssonMittava valikoima jääkiekkokohteita sarjoihin ja arvoturnauksiin, myös ennakkovedot.
betwayPaljon jääkiekkoa. Bongaa hilpeitä ylikertoimia.

Valitse vedonvälittäjä järkevästi

Valitsemalla parhaan mahdollisen vedonvälittäjän, parannat huomattavasti mahdollisuuksiasi voittaa rahaa. Esimerkiksi Veikkauksen kertoimet eivät pärjää netin vedonvälittäjien kertoimille, johtuen jälkimmäisten selvästi korkeammista palautusprosenteista.

Kansainväliset netin vedonvälittäjät tarjoavat erittäin hyviä kertoimia, joihin on helppo tarttua. Tässä kolme suosikkiamme MM-turnauksen vedonlyöntiin.

1. Unibet
Unibet on monesti valittu Euroopan parhaaksi vedonlyöntisivustoksi niin Suomessa kuin muuallakin, eikä syyttä. Unibetin sivuilta löytyy kaikenlaisia ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten mahdollisuus katsoa ottelut (jääkiekkoa, jalkapallon pääsarjoja) Unibetin netti-tv:stä, josta toisinaan näkyvät myös jääkiekkopelit.

Unibetin tärkeimmät edut ovat perinteisistä vedonlyöntitoimistoista suurimmat kertoimet ja lukuisat suomalaisille suunnatut edut ja kilpailut. Unibet on suomenkielinen asiakaspalvelua myöten, joka vastaa jopa ilmaisessa suomalaisessa puhelinnumerossa.

Unibetin nettisivuilla jääkiekkoa kommentoi Esa Tikkanen, jonka värikkäät analyysit ovat hauskaa (ja joskus hyödyllistäkin) luettavaa.

2. Betsson
Betsson on taatusti netin vaivattomin vedonlyöntisivusto. Sen nettisivut ovat poikkeuksellisen helppokäyttöiset ja kohdevalikoimien selailu sujuu parilla hiiren heilautuksella.

Koko Betsson on suomenkielinen asiakaspalvelua myöten ja rahat voi tallettaa omassa verkkopankissa. Betsson on Tukholman pörssiin listattu osakeyhtiö, joten luotettavuuskin on kunnossa.

3. Betfair
Betfair on maailman suurin vedonlyöntisivusto. Se on myös koko internetin suurin rahapelisivu ja siten oiva vaihtoehto ruotsalaiselle Betwaylle, joka yllä oli rankattu sijalle kolme.

Betfairin juju on, että siellä pelataan toisia vedonlyöjiä vastaan – ei vedonlyöntifirmaa vastaan. Voit itse tarjota muille pelaajille kertoimia pelattavaksi jos haluat. Jos et halua, vedonlyönti toimii aivan samalla tavalla kuin kaikkialla muuallakin. Ainoa ero on, että kertoimet ovat muiden pelaajien asettamia.

Koska yksittäiset pelaajat ovat harvoin yhtä hyviä laskemaan kertoimia kuin vedonvälittäjät, Betfairista voi usein poimia todella mehukkaita ylikertoimia.

Betfair on kokonaan suomenkielinen.